Η Priscila Presley πήγε στο Met Gala μαζί με τον... Elvis

03.05.2022
Η Priscila Presley πήγε στο Met Gala μαζί με τον... Elvis
Στον απόηχο του χθεσινού λαμπερού Met Gala, μιλάμε για μία συνάντηση που δεν είχε κάποια άμεση σχέση με τη μόδα αλλά παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η μεγάλη γιορτή της μόδας πραγματοποιήθηκε χθες στο Μητροπολητικό Μουσείο της Νέας Υόρκης και το κόκκινο χαλί ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε και ακόμη παραπάνω. Από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν ήταν, χωρίς αμφιβολία, αυτή της Kim Kardashian η οποία φόρεσε το εμβληματικό φόρεμα που φορούσε η Marilyn Monroe όταν το 1962 τραγούδησε το "Happy Birthday" στον πρόεδρο Κένεντι.

Από τις εμφανίσεις που είδαμε, όμως, ξεχωρίζουμε μία ακόμη και αυτή όχι τόσο για τις στυλιστικές επιλογές της, οι οποίες, παρεμπιπτόντως φέρουν όλες την υπογραφή της Prada.

Ο λόγος, λοιπόν, για την Priscila Presley και το καστ μαζί με τους δημιουργούς της ταινίας "Elvis" που πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους στις 24 Ιουνίου 2022.

Η χήρα του "Βασιλιά" λοιπόν, πόζαρε με τον Austin Butler, ο οποίος τον ερμηνεύει στην ταινία -αριστουργηματικά, μάλιστα, κατά την ίδια, η οποία αποθέωσε την κινηματογραφική προσπάθεια στο σύνολό της.

Μαζί τους στο κόκκινο χαλί και ο παραγωγός Jerry Schilling, ο σκηνοθέτης Baz Luhrmann, και η Olivia DeJonge η οποία ερμηνεύει τη σύζυγο του Elvis στην ταινία.

Ο Austin Butler αναμένεται να προκαλέσει σεισμό με την προβολή της ταινίας όμως την καρδιά του την έχει ήδη δοσμένη και μάλιστα σε διάσημη καλλονή κόρη διάσημης καλλονής. Ο λόγος για την κόρη της Cindy Crawford, Kaia Gerber με την οποία, μάλιστα έκαναν και την πρώτη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσής. Ιδού ο Butler με τις γυναίκες της ζωής του (αυτό τον καιρό). Την Priscila Presley, την Olivia DeJonge η οποία ερμηνεύει την Priscila στην ταινία και την Kaia.

Ιδού και μία γεύση από την ταινία μέχρι να τη δούμε στους κινηματογράφους και σημειώνουμε ότι καλό θα ήταν αυτή να τη δούμε σε μεγάλη οθόνη. Τις ταινίες του Lurman (βλ. Moulin Rouge, Great Gatsby, Romeo & Juliet, Australia) τις απολαμβάνεις καλύτερα στον κινηματογράφο!