J.Lo - Vanessa Hudgens: Φόρεσαν το ίδιο φόρεμα στο Met Gala;

03.05.2022
J.Lo - Vanessa Hudgens: Φόρεσαν το ίδιο φόρεμα στο Met Gala;
Οι φήμη που έχει κατακλύσει το ίντερνετ τις τελευταίες ώρες

Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη το πολυαναμενόμενο Met Gala και όπως πάντα, το παρών έδωσε μια μεγάλη λίστα καλεσμένων. Η Kim Kardashian, η Kate Moss, η Hillary Clinton, η Lizzo και η Blake Lively είναι μόνο λίγοι από τους celebrities που περπάτησαν τα σκαλιά του Metropolitan Museum of Art.

Met Gala 2022: Οι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν - Είτε ήταν εντός, είτε εκτός θέματος

Κάθε χρόνο, το κοινό ανυπομονεί να δει τι θα φορέσουν οι stars στη διάσημη εκδήλωση της διευθύντριας της Vogue, Anna Wintour, και οι φετινές εμφανίσεις σίγουρα δεν απογοήτευσαν. Τις τελευταίες ώρες όμως, κυκλοφορεί στο Twitter η φήμη ότι Jennifer Lopez και η Vanessa Hudgens εμφανίστηκαν στην εκδήλωση φορώντας το ίδιο φόρεμα, αλλά είναι αλήθεια;

Όλα ξεκίνησαν όταν μια φωτογραφία των δυο τους που φορούσαν ακριβώς το ίδιο φόρεμα άρχισε να κυριαρχεί στα social media. Σχεδιασμένο από τον Moschino, το μαύρο διάφανο φόρεμα μέχρι το πάτωμα είχε δαντελένιο μπούστο και φουσκωτά μανίκια. Προς μεγάλη απογοήτευση ορισμένων θαυμαστών, οι δύο επώνυμες δεν φόρεσαν το ίδιο φόρεμα στο Met Gala και η εικόνα ήταν στην πραγματικότητα επεξεργασμένη. Κάποιος είχε τραβήξει μια φωτογραφία της Vanessa Hudgens, η οποία όντως φορούσε το μαύρο φόρεμα στο γκαλά του 2022, και επεξεργάστηκε το πρόσωπο της JLo για να φαίνεται ότι φορούσε και αυτή το φόρεμα.

Αν κοιτάξει κανείς προσεκτικά, θα δει οτι η επεξεργασία δεν είναι καλή, αλλά παρόλα αυτά ξεγέλασε τους χρήστες του Διαδικτύου. Η Jennifer Lopez δεν παραβρέθηκε στο Met Gala του 2022, και δεν είναι σαφές γιατί. Η star έχει μείνει σιωπηλή στα social media και δεν έχει δώσει στους θαυμαστές καμία εικόνα για την απουσία της.