Η Kim Kardashian έχασε 7 κιλά σε 3 εβδομάδες για την εμφάνιση της στο Μet Gala

03.05.2022
Η Kim Kardashian έχασε 7 κιλά σε 3 εβδομάδες για την εμφάνιση της στο Μet Gala
Το ακραίο πλάνο που ακολούθησε προκάλεσε αντιδράσεις

Η Kim Kardashian εντυπωσίασε στο Met Gala το βράδυ της Δευτέρας, φορώντας το εμβληματικό «γυμνό» φόρεμα που φορούσε η Marilyn Monroe για να τραγουδήσει το «Happy Birthday» στον John F. Kennedy το 1962. Η εμφάνιση της όμως φαίνεται πως χρειάστηκε μια μεγάλη θυσία, καθώς αποφάσισε να κάνει δίαιτα για να χωρέσει σε αυτό, χάνοντας 7 κιλά σε τρεις εβδομάδες.

Η reality star δήλωσε ότι έκοψε τη ζάχαρη και τους υδατάνθρακες για να χάσει βάρος. "Δεν λιμοκτονούσα, αλλά ήμουν αυστηρή", είπε η Kardashian. "Απλώς έτρωγα πιο καθαρά λαχανικά και πρωτεΐνη." Η διατροφολόγος Nichola Ludlam-Raine είπε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να είναι "επικίνδυνο για ευάλωτα άτομα", όπως αυτά με διατροφική διαταραχή, και συνιστά πιο αργή, πιο βιώσιμη απώλεια βάρους.

Met Gala 2022: Η Kim Kardashian με το φόρεμα που φορούσε η Marilyn Monroe όταν τραγούδισε Happy Birthday στον JF Kennedy - Για λίγο, όμως

Η μείωση των υδατανθράκων μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια βάρους νερού και όχι σε απώλεια λίπους.
Εκτός από το να κόψει τους υδατάνθρακες και τη ζάχαρη, η Kardashian είπε ότι έτρεχε στο διάδρομο και φορούσε στολή σάουνας δύο φορές την ημέρα, με αποτέλεσμα το σώμα να ιδρώνει και να χάνει περισσότερο νερό. Η Ludlam-Raine λέει ότι αυτοί οι παράγοντες, σε συνδυασμό με την περικοπή υδατανθράκων, θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε απώλεια βάρους, κυρίως νερού.

Όταν οι υδατάνθρακες και τα σάκχαρα αφαιρούνται από τη διατροφή, το σώμα χάνει αποθέματα νερού και γλυκογόνου (υδατάνθρακες) από το συκώτι και τους μύες, τα οποία ξαναγεμίζουν γρήγορα μόλις αρχίσεις να τρως κανονικά ξανά, λέει η Ludlam-Raine.