5 διάσημες του Χόλιγουντ που ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν στα 20 τους

29.05.2022
5 διάσημες του Χόλιγουντ που ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν στα 20 τους
Αχ, οι νεανικές αγάπες. Μπορεί να είναι το πιο υπέροχο πράγμα στον κόσμο — και το πιο επώδυνο. Και στο Χόλιγουντ, είναι πιο συνηθισμένο από όσο φαντάζεσαι.

Από τα διάσημα ζευγάρια που ερωτεύθηκαν σε μικρές ηλικίες, δεν μπορούμε παρά να μην παρατηρήσουμε πως πολλά από αυτά έχουν συναντηθεί στα γυρίσματα μιας ταινίας και φαίνεται ότι η πιθανότητα να ερωτευτείς τον συμπρωταγωνιστή σου είναι πολύ μεγάλη όταν είσαι 20 ετών –κάτι λογικό όταν πρόκειται για ένα ανερχόμενο αστέρι όπως εσύ. Είτε αυτό ήταν σχεδιασμένο είτε οι περιστάσεις τα έφεραν έτσι, είναι συναρπαστικό να βιώνεις την πρώιμη δόξα ενός σταρ.

Ωστόσο, όπως και αν συναντήθηκαν, διάβασε παρακάτω για 5 διάσημες σταρ που παντρεύτηκαν στην εφηβεία ή στις αρχές των 20 τους.

Demi Moore και Freddie Moore

Όταν η Demi Moore ήταν απλώς η Demi Guynes, γνώρισε και παντρεύτηκε τον Freddy Moore το 1980, παίρνοντας το επώνυμό του, όταν ήταν μόλις 17 ετών και ο Freddie ήταν 29. Το ζευγάρι χώρισε το 1985 — αλλά η Demi κράτησε το όνομα .

Angelina Jolie και Jonny Lee Miller

Η Angelina Jolie παντρεύτηκε τον πρώτο της σύζυγο Jonny Lee Miller όταν ήταν 21 ετών και εκείνος ήταν 24 ετών, λίγο καιρό αφού τον γνώρισε στα γυρίσματα της κοινής τους ταινίας Hackers. Το ζευγάρι χώρισε τέσσερα χρόνια αργότερα.

Melanie Griffith και Don Johnson

Η Melanie Griffith ήταν 14 ετών όταν συνάντησε για πρώτη φορά τον 22χρονο Don Johnson και τα πράγματα κινήθηκαν πολύ γρήγορα για το ζευγάρι. Περίμενε μέχρι τα 18 της για να τον παντρευτεί το 1976, αλλά αυτός ο γάμος κράτησε μόνο για περίπου έξι μήνες. Ωστόσο 13 χρόνια αργότερα, το 1989, η Griffith και ο Johnson ξαναπαντρεύτηκαν, παραμένοντας σε αυτή τη σχέση, μέχρι που χώρισαν το 1994.

Uma Thurman και Gary Oldman

Η Uma Thurman παντρεύτηκε τον Gary Oldman το 1990, όταν εκείνη ήταν μόλις 20 ετών και εκείνος 32. Το ζευγάρι χώρισε δύο χρόνια αργότερα.

Justin Bieber και Hailey Baldwin

Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin έγιναν τα ινδάλματα για τους νέους έρωτες όταν παντρεύτηκαν το 2018 — εκείνη μόλις 21 ετών και αυτός 24. Σημειώνουμε βέβαια ότι οι ίδιοι παραδέχτηκαν δημόσια ότι παντρεύτηκαν γρήγορα για να κάνουν... σεξ! Όπως και να' χει. Να ζήσουν...