Όλγα Κεφαλογιάννη: Γιορτάζει την πρώτη επέτειο γάμου με μια αδημοσίευτη φωτογραφία από εκείνη τη μέρα

03.05.2022
Όλγα Κεφαλογιάννη: Γιορτάζει την πρώτη επέτειο γάμου με μια αδημοσίευτη φωτογραφία από εκείνη τη μέρα
Έναν χρόνο μετά τον γάμο τους, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας δηλώνουν πανευτυχείς έχοντας στην αγκαλιά τους τα δίδυμα παιδιά τους.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν στις 3 Μαΐου του 2021 σε στενό οικογενειακό κύκλο και υπό άκρα μυστικότητα στις Σπέτσες. Λίγες μέρες αργότερα αποκάλυψαν ότι επρόκειτο να γίνουν γονείς και στις αρχές του Σεπτέμβρη (και μάλιστα ανήμερα των γενεθλίων του μπαμπά τους) γεννήθηκαν τα δίδυμα παιδιά τους, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Όσο για την απορία "σε ποιον μοιάζουν τα παιδιά;" Φαίνεται ότι είναι "μοιρασμένα". "Το αγοράκι μας μοιάζει του Μίνου και το κοριτσάκι μοιάζει σε μένα", είχε πει μιλώντας στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" η ευτυχισμένη μητέρα.

Σήμερα, λοιπόν, το ζεύγος γιορτάζει την πρώτη επέτειο γάμου τους και η κρητικιά πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας αφιέρωσε μία ανάρτηση για την περίσταση. Πλάι σε μια πολύ χαρούμενη φωτογραφία του γάμου τους διαβάζουμε τα εξής:

Την πρώτη επέτειο γάμου μας με το Μίνω την γιορτάζουμε με την οικογένεια που δημιουργήσαμε μαζί. Η ευχή μου είναι να προσφέρουμε στα παιδιά μας ένα περιβάλλον αγάπης, σεβασμού και υποστήριξης, όπως αυτό που είχαμε κι εμείς μεγαλώνοντας στις δικές μας οικογένειες. @minosmatsas #anniversary #wedding #family