Rihanna: Μπορεί να μην την είδαμε στο κόκκινο χαλί όμως έδωσε το "παρών" στο Met Gala 2022 με έναν τρόπο που έγραψε ιστορία

03.05.2022
Rihanna: Μπορεί να μην την είδαμε στο κόκκινο χαλί όμως έδωσε το "παρών" στο Met Gala 2022 με έναν τρόπο που έγραψε ιστορία
Μεγάλη η τιμή που έγινε στη Rihanna από τους ανθρώπους του Μητροπολιτικού Μουσείου στη Νέα Υόρκη και από τη Vogue, μεγάλη και η συγκίνηση της ίδιας όταν τη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Rihanna έγινε άγαλμα και μάλιστα ούσα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. «Το άγαλμα της "Ειρήνης" - "Eirene" (Η προσωποποίηση της Ειρήνης - Peace) είναι συνήθως από τα πιο διάσημα αγάλματα θεοτήτων των Ελληνορωμαϊκών συλλογών του @themetmuseum. Τώρα, όμως, έχουμε την @badgalriri, κατευθείαν από το εξώφυλλο της Vogue για αυτό τον μηνα», διαβάζουμε στη λεζάντα που συνοδεύει τα αποκαλυπτήρια του τιμητικού αγάλματος με τη μορφή της εγκυμονούσας Rihanna, το οποίο και θαυμάζουμε στο βίντεο.

Με ανάλογη ανάρτηση ενημέρωσε τους followers της και η ίδια η Rihanna η οποία ευχαρίστησε το Μητροπολιτικό Μουσείο και τη Vogue για την ιστορική τιμή που της έκαναν!

Όσο για τους λόγους που κράτησαν μακριά από το κόκκινο χαλί της φαντασμαγορικής εκδήλωσης την ίδια και τον σύντροφό της A$AP; Μετά τις 36 εβδομάδες κύησης, ο γιατρός δεν συμφωνεί με μακρυνές μετακινήσεις και η Rihanna γεννά, προφανώς, πολύ σύντομα, οπότε, για φέτος, αρκεί να θυμηθούμε μερικές από τις παλιότερες εμφανίσεις της.