Οι Jonas Brothers κέρδισαν το δικό τους αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας και αποθέωσαν δημόσια τις γυναίκες τους

01.02.2023
Οι Jonas Brothers κέρδισαν το δικό τους αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας και αποθέωσαν δημόσια τις γυναίκες τους
Μια πολύ ξεχωριστή στιγμή έζησαν ο Kevin, ο Joe και ο Nick Jonas καθώς τιμήθηκαν με το δικό τους αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Λος Άντζελες. Στο πλευρό τους, όπως πάντα οι σύζυγοί τους, τις οποίες και τίμησαν εκείνοι με τη σειρά τους με τα πιο απίθανα λόγια αγάπης.

Αγαπούσαν τη μουσική οικογενειακώς και ξεκίνησαν την καριέρα τους ως boy band με το όνομά τους το 2005. Σήμερα, σχεδόν 20 χρόνια οι Jonas Brothers απολαμβάνουν την επιτυχία τους τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Πρόσφατα τους είδαμε όλους μαζί στην εκδήλωση για το αστέρι του στη Λεωφόρο της Δόξας και μας συγκίνησε ο τρόπος με τον οποίο απευθύνθηκαν στα... "στεφάνια" τους.

Πρώτος ο μεγαλύτερος -και ίσως λιγότερο popular από την αρχή καθώς ήταν "καπαρωμένος" από την αρχή. Ο Kevin Jonas (35) είναι παντρεμένος με την Danielle Deleasa, πρώην κομμώτρια με την οποία γνωρίστηκαν το 2007 στις Μπαχάμες, από το 2009 και έχουν μαζί δύο κόρες, Alena (9) και Valentina (9) . Και τα τρία "κορίτσια" το Kevin ήταν εκεί και καμάρωναν.

"Danielle, όμορφη γυναίκα μου, σ' αγαπώ", ξεκίνησε τον λόγο του προς εκείνη ο Kevin λέγονας πως δεν θα μπορούσε να τα είχε καταφέρει χωρίς τη στήριξή της τα τελευταία 15 χρόνια ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πώς ήταν εκείνη που "τα έζησε όλα από την αρχή, στη μέση, στο τέλος και μετά ξανά από την αρχή".

Ιδού και η ανάρτηση που έκανε η πρώτη κυρία Jonas

{https://www.instagram.com/p/CoEFLczAThS/}

Ο δεύτερος ηλικιακά Jonas είναι ο Joe (33) - ναι αυτός της βασίλισσας "Sansa" (βλ. GOT) Ο Joe Jonas και η Sophie Turner ξεκίνησαν να βγαίνουν μαζί το 2016, αρραβωνιάστηκαν το 2017 και παντρεύτηκαν, μια πρώτη φορά, τον Μάιο του 2019 στο Λας Βέγκας και μια δεύτερη τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου στο Παρίσι. Έχουν δύο κόρες που γεννήθηκαν τον Ιούλιο του 2020 η μία και ακριβώς δύο χρόνια αργότερα η άλλη. Η μαμά Sophie έδωσε το "παρών" στην τιμητική εκδήλωση αλλά τα κορίτσι όχι!

Μιλώντας στην αγαπημένη του από το μικρόφωνο ο Joe την ευχαρίστησε για την έμπνευση που του δίνει καθημερινά ενώ αφού παραδέχτηκε ότι προσπαθεί να γίνει τόσο cool όσο είναι εκείνη, τη ρώτησε αν έχει κάποια σχέδια για... μετά!

Με τη σειρά της η 26χρονη σταρ του Game of Thrones τον χειροκρότησε και μοιράστηκε μία ανάρτηση με την αφορμή, θαυμάζοντας τη σκληρή δουλειά που έκαναν "τ' αγόρια" όλα αυτά τα χρόνια. "Είναι τιμή απλά και μόνο να παρακολουθώ από τα παρασκήνια. Ύστερα από σχεδόν 20 χρόνια σκληρής δουλειάς, αγόρια, το αξίζετε τόσο πολύ! Είμαι τόσο τυχερή που σας λογίζω ως οικογένεια. Είμαι περήφανη για εσάς κάθε μέρα".

{https://www.instagram.com/p/CoFuxpZv6ho/}

Για την αγαπημένη του Priyanka Chopra μίλησε και ο μικρότερος της παρέας, Nick (30), τονίζοντας πως εκείνη είναι η ηρεμία στη θύελλα και ο βράχος στη ζωή του. "Λατρεύω να είμαι παντρεμε΄νος μαζί σου. Λατρεύω να είμαι γονιός μαζί σου", είπε ο Nick χαζεύοντας και την κόρη του, Malti Marie που έκανε και την "επίσημη πρώτη" της στην αγκαλιά της μαμάς.

Priyanka Chopra και Nick Jonas: Ύστερα από 100 μέρες στη ΜΕΝΝ η κόρη τους βρίσκεται στο σπίτι - Η πρώτη φωτογραφία

"So proud of you my love! Congratulations ", γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης που τους αφιέρωσε η Priyanka.

{https://www.instagram.com/p/CoDbBzhSN11/}

Όσο για τα όμορφα λόγια των Jonas Brothers; Μπορείς να τα ακούσεις στη συνέχεια.

{https://www.instagram.com/p/CoGUyFTjHW3/}