Ο Joe Jonas, οι γυμνές φωτογραφίες και το δαχτυλίδι αγνότητας

11.09.2023
Ο Joe Jonas, οι γυμνές φωτογραφίες και το δαχτυλίδι αγνότητας
Tα διαζύγια των διασημοτήτων πάντα προκαλούν συζητήσεις – ειδικα αν είναι ξαφνικά - και από αυτό δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί η περίπτωση του Joe Jonas και της Sophie Turner. Τις ημέρες λοιπόν των συζητήσεων για το συγκεκριμένο διαζύγιο ήρθε άλλο ένα γεγονός να ταράξει τα νερά από το παρελθόν του Joe Jonas. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Στο παρελθόν έγινε πολύς λόγος για τα δαχτυλίδια αγνότητας που φόρεσαν για λίγο τα αδέλφια Jonas (τα δαχτυλίδια αγνότητας για όσους δεν γνωρίζουν, φοριούνται, για να δείξουν ότι απέχεις από το σεξ πριν τον γάμο. Και οι Jonas Brothers τα φορούσαν όλοι τους).

Ενώ κάποιοι χλεύασαν αυτή την ιδέα, άλλοι είπαν ότι είναι επιλογή τους να φορέσουν ότι θέλουν. Όμως αυτή την εβδομάδα έγινε μια αποκάλυψη για το πρόσωπο του Joe Jonas η οποία ήρθε σε αντίθεση με τον... όρκο αγνότητάς του. Η Alexa Nikolas, που έπαιζε στη σειρά Zoey 101 του Nickelodeon, χρησιμοποίησε το Twitter για να μιλήσει για τον Joe Jonas και για την εποχή που και οι δύο ως έφηβοι, ήταν μέρος της τηλεοπτικής βιομηχανίας. Και έτυχε να συναντηθούν. Να τι έγραψε η Alexa στο Twitter της την Παρασκευή.

«Γνώρισα τον Joe Jonas όταν ήμασταν έφηβοι και ας πούμε ότι ήταν ο τύπος που φορούσε ένα δαχτυλίδι αγνότητας αλλά ζήταγε γυμνές φωτογραφίες». Το tweet έγινε δεκτό με πολλά διφορούμενα σχόλια. Κάποιοι την υπερασπίστηκαν ενώ κάποιοι άλλοι αμφισβήτησαν τους ισχυρισμούς της.

{https://twitter.com/alexanikolas__/status/1700200996167889327}

Μία από τις απαντήσεις στην ανάρτηση έγραφε «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι συμμετείχατε στην ενοχλητική εκμετάλλευση παιδιών ηθοποιών του Χόλιγουντ. Αλλά αυτό μοιάζει περισσότερο με συμπεριφορά εφήβων που συμβαίνει χιλιάδες φορές την ημέρα στα σχολεία με τα κινητά παρά με επίθεση από αρπακτικά. Αν μοιράζεσαι τα πάντα, μήπως αυτό αποδυναμώνει τα πιο σοβαρά πράγματα;». Υπήρχε σίγουρα μια συζήτηση για το γεγονός ότι ήταν μια συμπεριφορά έφηβου, πολύ συνηθισμένη σε αυτή την ηλικία. Ένας άλλος χρήστης σχολίασε «Γνώρισες ένα έφηβο;;; Ουάου».

Στο μεταξύ, στις 6 Σεπτεμβρίου, η Sophie Turner και ο Joe Jonas δημοσίευσαν μια κοινή δήλωση σχετικά με το διαζύγιό τους αναφέροντας ότι χωρίζουν μετά από τέσσερα χρόνια γάμου. Ο πραγματικός λόγος αυτής της απόφασης δεν διευκρινίστηκε και εξακολουθεί να είναι άγνωστος.

Τελευταία τροποποίηση στις 11.09.2023 - 12:10