Miley Cyrus: Η απόφαση του πατέρα της για την προσωπική του ζωή που την έκανε να σταματήσει να του μιλά

Η Miley ανάμεσα από τους γονείς της την ημέρα του γάμου της με τον Liam Hemsworth το 2018
Η Miley ανάμεσα από τους γονείς της την ημέρα του γάμου της με τον Liam Hemsworth το 2018
Η Miley Cyrus έχει διακόψει κάθε επαφή με τον μπαμπά της από τότε που πήρε την απόφαση να αρραβωνιαστεί. Ο 62χρονος Billy Ray Cyrus έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του - και περί τα 30 χρόνια νεότερή του - προκαλώντας την αντίδραση της Miley. Αυτή η απροσδόκητη τροπή των γεγονότων επιδείνωσε ακόμη περισσότερο τη ήδη κακή σχέση πατέρα - κόρης.

Η μαμά της Miley Cyrus, Tish, αποφάσισε να χωρίσει από τον Billy Ray μετά από σχεδόν 30 χρόνια γάμου αφού μεγάλωσαν μαζί 5 παιδιά. Η Miley και ο Billy Ray είναι σε απόσταση από την ημέρα του διαζυγίου των γονιών της, με τις «ασυμβίβαστες διαφορές» να είναι ο λόγος του χωρισμού.

Η μητέρα της Miley βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Dominic Purcell με τον οποίο είναι μαζί από τον Νοέμβριο του 2022 και συχνά εκφράζουν την αγάπη τους μέσα από τα social media. Ο Dominic έχει 4 παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του. Η σχέση της Tish και του Dominic έγινε γρήγορα σοβαρή και οι δυο τους παντρεύτηκαν τον περασμένο Αύγουστο.

{https://www.instagram.com/p/Cwd9hbkPfFn/?img_index=1}

Από την πλευρά του ο Billy Ray επανήλθε γρήγορα μετά το διαζύγιο, ξεκινώντας μια σχέση με την κατά πολύ νεότερη του, Αυστραλή τραγουδίστρια Firerose. Αν και η ακριβής ηλικία του κοριτσιού είναι άγνωστη, οι περισσότεροι υποθέτουν ότι είναι στα 30 της. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και επίσημα.

{https://www.instagram.com/p/CpV-mdgJu-V/}

Η Miley ξαφνιάστηκε όταν έμαθε για τη σχέση του Billy Ray και της Firerose. Τώρα που ο μπαμπάς της έκανε ένα βήμα παραπάνω, περνώντας το δαχτυλίδι στο δάχτυλο της καλής του, η απογοήτευση της Miley έγινε μεγαλύτερη και η τραγουδίστρια σταμάτησε τελείως να του μιλάει.

{https://www.instagram.com/p/CwYFgzhLBXq/}

Η Miley φέρεται να έχει σοκαριστεί που ο πατέρας της ξοδεύει πάρα πολλά χρήματα σε κοσμήματα, επώνυμα ρούχα, πολυτελείς θεραπείες σπα ενώ σκοπεύσει να αγοράσει σπίτια για τη Firerose. Μια πηγή ισχυρίστηκε: «Τον αγαπά, αλλά είναι ντροπιαστικό να τον βλέπεις να ενεργεί ανεύθυνα και να ξοδεύει μια απόλυτη περιουσία σε αυτό το κορίτσι».

Αγαπάει ο άνθρωπος, τι να κάνει;

Τελευταία τροποποίηση στις 11.09.2023 - 12:21