Σία Κοσιώνη: Σήμερα θα έχει μαύρους κύκλους στο δελτίο και αυτός είναι ο λόγος

11.09.2023
Σία Κοσιώνη: Σήμερα θα έχει μαύρους κύκλους στο δελτίο και αυτός είναι ο λόγος
Μία πολύ ξεχωριστή ανακοίνωση έκανε η Σία Κοσιώνη σήμερα και σίγουρα είναι αρκετοί που θα ταυτιστούν μαζί της.

Πρώτη μέρα στο σχολείο σήμερα, για όλα τα παιδιά εκτός εκείνων της Θεσσαλίας που δοκιμάζονται από τις πρόσφατες πλημμύρες και πήραν κάποια παράταση. Ο γιος της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη ξεκινά φέτος το Δημοτικό και η μητέρα του μοιράστηκε τη συγκίνηση αλλά και τις «φουρτούνες» που έζησε την παραμονή του Αγιασμού.

«Πρωτάκι αυτός, πιο πρωτάκι εγώ!», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε η γνωστη΄ δημοσιογράφος στην οποία βλέπουμε το ταπεράκι με το κολατσιό που ετοίμασε για τον μικρό Δήμο. Δεν σταμάτησε εκεί, όμως και προχώρησε σε μερικά σχόλια που περιείχαν εμφανώς στοιχεία αυτοτρολαρίσματος. Η συγκίνηση όμως δεν κρύβεται.

Η Σία Κοσιώνη έκοψε το κάπνισμα - Αποκαλύπτει σε ποιους οφείλει την επιτυχία και στέλνει μήνυμα προς μικρούς και μεγάλους

«Αν με δείτε με κύκλους στα μάτια το βράδυ θα είναι γιατί τη νύχτα ξυπνούσα κάθε μια ώρα από το άγχος μου. Το κολατσιό που του έβαλα μάλλον φτάνει για τρεις μέρες. Τρεις ώρες έκανε να συνέλθει η κουζίνα από το χάος που προκάλεσα. Τρεις φορές του είπα τα ίδια πράγματα. Για τρεις ζωές θα γελάει ο Κωστας μαζί μου! Όλα τέλεια! Τό’χουμε!!! Καλή αρχή σε μικρούς και μεγάλους!

{https://www.instagram.com/p/CxC_4VRot8I/}

Τελευταία τροποποίηση στις 11.09.2023 - 15:33