Κώστας Μπακογιάννης και υιός σε πόζα καρμπόν!

31.10.2022
Κώστας Μπακογιάννης και υιός σε πόζα καρμπόν!
Δεν μοιράζεται συχνά φωτογραφίες των παιδιών του ο Κώστας Μπακογιάννη, όμως όταν το κάνει πρόκειται, πάντα για ξεχωριστές στιγμές, όπως η σημερινή, για παράδειγμα.

Την Κυριακή με τον γιο του πέρασε ο δήμαρχος Αθηναίων και οι δυο τους, μάλιστα, ντύθηκαν ασορτί. Κοστούμι ο μπαμπάς, κοστούμι και ο γιος.

Κώστας και Δήμος Μπακογιάννης με χαλαρό βάδισμα και το σακάκι στον ώμο. Η μαμά Σία Κοσιώνη πίσω από το κλικ; Πιθανότατα...

Και επιστρέφοντας στη Σία Κοσιώνη, ιδού η αναδημοσίευση της ανάρτησης του συζύγου της που έκανε.

Ο Κώστας Μπακογιάννης και η ισχυρή anchorwoman του ΣΚΑΪ παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2017, έναν μήνα μετά την προγραμματισμένη ημερομηνία, καθώς ο θάνατος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, παππού του γαμπρού άλλαξε τα σχέδιά τους. Η νύφη ήταν ήδη έγκυος και ο γιος του ζεύγους, Δήμος, συμπλήρωσε την ευτυχία τους.

Εκτός από τον Δήμο, ο Κώστας Μπακογιάννης έχει ακόμη τρία παιδιά, τη Δανάη και τον Παύλο από τον γάμο του με την Κάλλια Καμπουρίδου (της αδελφής του Μίλτου Καμπουρίδη, συζύγου της Μαρίνας Βερνίκου, για την ιστορία) οι οποίοι και βρίσκονται πολύ συχνά με τον μικρό τους αδελφό. και την Ολυμπία, από τη σχέση του με τη Μαίη Ζαννή, εγγονή του Δημητρίου Ράλλη, ετεροθαλούς αδελφού του Γεωργίου Ράλλη.