Halloween 2022: Διάσημες μεταμφιέσεις για να εμπνευστείς - Οι δικές μας Απόκριες δεν αργούν

30.10.2022
Halloween 2022: Διάσημες μεταμφιέσεις για να εμπνευστείς - Οι δικές μας Απόκριες δεν αργούν
Στις 31/10 γιορτάζεται το Halloween και ήδη έχουμε καταγράψει αρκετές ενδιαφέρουσες μεταμφιέσεις στα social media των celebrities που τιμούν κάθε χρόνο το έθιμο. Ιδού μερικές για... χάζι και έμπνευση! Σε δυο μήνες έρχονται και οι δικές μας Απόκριες.

Από τις πρώτες μεταμφιέσεις που είδαμε ήταν αυτές της Megan Fox και του αρραβωνιαστικού της, Machine Gun Kelly. Το διάσημο ζεύγος αναβίωσε ένα άλλο, θρυλικό (από πολλές απόψεις) ζεύγος και η ομοιότητα ήταν συγκλονιστική. Ιδού η δική της εκδοχή των Pamela Anderson και Tommy Lee με προσοχή ακόμη και στην παραμικρή λεπτομέρεια, όπως φαίνεται στο βίντεο στην τρίτη λήψη της ανάρτησης του Kelly.

Παρόμοια ανάρτηση έκανε και η Megan Fox παραθέτοντας με τη σειρά της τις εικόνες που τους ενέπνευσαν για την, πολύ επιτυχημένη, ομολογουμένως, αμφίεση.

Η Kylie Jenner τίμησε το έθιμο που προτιμά τις τρομακτικές μεταμφιέσεις για τη μέρα αυτή και μεταμορφώθηκε σε Νύφη του Φράνκεστάιν.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση. Ιδού η Lizzo ως Marge Simpson

Η Jennifer Garner ως δύο πεινασμένα φαντάσματα

Μία ηρωίδα των παιδικών της χρόνων αναβίωσε η Paris Hilton. Ιδού η Sailor Moon εκδοχή της

Η Miranda Kerr και ο σύζυγός της, Evan Spiegel επέλεξαν να φορέσουν στολές: "Batman και Catwoman 4 ever"

O Josh Duhamel και η σύζυγός του Audra Mari μεταμφιέστηκαν σε ένα άλλο εμβληματικό ζευγάρι του χθες: Κυρίες και κύριοι, ιδού οι Anna Nicole Smith & J. Howard Marshall