Κωνσταντίνος Αργυρός - 50 Cent: Η μεγάλη συναυλία, τα δάκρυα του τραγουδιστή και οι εμφανίσεις χωρίς... παντελόνι

31.10.2022
Κωνσταντίνος Αργυρός - 50 Cent: Η μεγάλη συναυλία, τα δάκρυα του τραγουδιστή και οι εμφανίσεις χωρίς... παντελόνι
Ύστερα από αναβολή μίας ημέρας (ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 29/10 αλλά κάποια τεχνικά προβλήματα άλλαξαν τα σχέδια) η "συναυλία της χρονιάς", όπως ακούμε να τη χαρακτηρίζουν αυτές τις μέρες, πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ., χθες το βράδυ (30/10) με, πραγματικά, τεράστια επιτυχία.

Πλήθος κόσμου έφτασε από νωρίς χθες το απόγευμα στο OAKA όπου στη σκηνή ανέβηκαν η Marilena Animado, ο Γιάννης Ρουσσουνέλος, ο FY, η Josephine Wendel, ο Κωνσταντίνος Αργυρός που τραγούδησε και με τον Light και ο 50 Cent.

Τα social media γέμισαν εικόνες και μουσικές από το venue με τα σχόλια για τον έλληνα τραγουδιστή να είναι αποθεωτικά. Ο ίδιος, μάλιστα πρέπει να συγκινήθηκε πολύ από την ανταπόκριση του κόσμου και κάποια στιγμή δάκρυσε κάνοντας τον σταυρό του. Τη σκηνή κατέγραψε η Κατερίνα Λάσπα, η οποία βρισκόταν επίσης στο ΟΑΚΑ και τη μοιράστηκε μέσω stories μαζί με ένα μεγάλο "Μπράβο" στον Κωνστανίνο.

Μεταξύ των πάμπολλων ελλήνων celebrities που έδωσαν το "παρών" ξεχωρίσαμε τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Σάκη Ρουβά που απόλαυσαν τη βραδιά με τους γιους τους, Χάρη και Αλέξανδρο, αντίστοιχα, και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη, η ο οποία είχε επιλέξει ένα crop top που άφηνε τελείως ελεύθερη την κοιλίτσα της.

Όσο για το dress code της βραδιάς; Αν κρίνουμε από τις κυρίες Σάσα Σταμάτη, Ανδρομάχη Δημητροπούλου και Μαριάννα Κάρα, το παντελόνι... δεν είχε την τιμητική του χθες βράδυ!