Jason Momoa: Μετά από τις οικονομικές δυσκολίες στο μεγάλωμα των παιδιών του, σήμερα είναι ένας αξιαγάπητος μπαμπάς

19.11.2022
Jason Momoa: Μετά από τις οικονομικές δυσκολίες στο μεγάλωμα των παιδιών του, σήμερα είναι ένας αξιαγάπητος μπαμπάς
Ο σταρ του Χόλιγουντ, που πάντα ήθελε να γίνει πατέρας, υποδέχτηκε την κόρη του το 2007 στα 28 του και ακολούθησε ένας γιος το 2008. Σήμερα, τα παιδιά του Jason Momoa είναι 15 και 13 ετών και ο ίδιος απολαμβάνει κάθε λεπτό της ανατροφής τους.

Χάρη στο cool στυλ ανατροφής του, σε συνδυασμό με αυστηρούς και μερικές φορές απροσδόκητους κανόνες, ο 43χρονος Momoa δεν είναι μόνο ένας από τους μεγαλύτερους σταρ του Χόλιγουντ, αλλά και ένας από τους πιο αφοσιωμένους και αξιαγάπητους διάσημους μπαμπάδες.

Πάλεψε να μεγαλώσει τα παιδιά του αλλά δεν τα παράτησε ποτέ

Αμέσως μετά το τέλος του ρόλου του στο Game of Thrones, ο Momoa παραδέχτηκε σε συνέντευξή του ότι πάλευε να τα βγάλει πέρα και να φροντίσει τη νεαρή οικογένειά του. Αποκάλυψε μάλιστα, «Πεινούσαμε. Δεν μπορούσα να βρω δουλειά». Ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Είναι πολύ δύσκολο όταν έχεις μωρά και είσαι εντελώς χρεωμένος».

Ευτυχώς, δεν άργησε να βρει τον δρόμο προς την επιτυχία και να γίνει ο μεγάλος σταρ του κινηματογράφου που είναι σήμερα.

Του αρέσει να τους μεταδίδει τα πάθη του

Παρά το πολυάσχολο πρόγραμμά του, ο Momoa φροντίζει να αφιερώνει πολύ χρόνο στα δύο παιδιά του. Και για αυτόν, αυτό σημαίνει ότι τους μεταδίδει το πάθος του για αθλητισμό και σωματικές δραστηριότητες. Ο ηθοποιός λέει ότι η μαμά του τον μύησε στο σκέιτμπορντ και την αναρρίχηση και «την αγαπά απόλυτα γι' αυτό».

Είναι πολύ δεμένος μαζί τους

Ακόμη και όταν πρέπει να ταξιδέψει για μια ταινία και να είναι μακριά από τα παιδιά του για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Momoa κάνει ότι μπορεί για να τα κρατήσει κοντά. Ο ηθοποιός παραδέχτηκε: «Φέρνω μαζί μου ζωγραφιές των παιδιών μου. Μου αρέσει να έχω όλα τα μωρά μου». Και πρόσθεσε: «Με κάνει χαρούμενο, μόνο και μόνο επειδή μου λείπει το σπίτι».

Επίσης, ο στοργικός μπαμπάς αποκάλυψε ότι δεν είναι έτοιμος να δει το κοριτσάκι του να μεγαλώνει και να βγαίνει ραντεβού, εξηγώντας σε συνέντευξή του: «Δεν θα τα πάω καλά με αυτό». Πρόσθεσε: «Απλώς θα το μισήσω αν φέρει στο σπίτι κάποιο κακό αγόρι». Στη συνέχεια σημείωσε με χιούμορ: «Αν βρεις έναν άντρα που σου φέρεται καλύτερα από εμένα, καλή τύχη!».

Είναι διασκεδαστικός μπαμπάς

Ο 43χρονος σταρ του κινηματογράφου είναι παιδί στο βάθος της καρδιάς του και του αρέσει πραγματικά να κάνει διασκεδαστικές δραστηριότητες με τα παιδιά του. Ο ίδιος παραδέχτηκε: «Προσπαθώ να γίνω όσο πιο ενήλικος γίνεται. Αλλά η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει να παίζω και είναι διασκεδαστικό να είσαι δημιουργικός και να χρησιμοποιείς τη φαντασία σου». Και πρόσθεσε: «Τα παιδιά μου με κρατούν νέο και κάνω τα πράγματα που αγαπάω, απλώς παίζοντας».

Δεν τους επιτρέπει να βλέπουν όλες τις ταινίες του

Αλλά το να είναι χαλαρός με τα παιδιά του δεν σημαίνει ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Ο ηθοποιός έχει θέσει αυστηρούς κανόνες όσον αφορά τις ταινίες που επιτρέπεται να δουν τα μικρά του. Εξήγησε ότι αν και η κόρη και ο γιος του είναι μεγάλοι θαυμαστές της υποκριτικής του, ορισμένες από τις δουλειές του είναι «εκτός λίστας». Αυτό σημαίνει ότι ο μπαμπάς τους δεν τους επέτρεψε να τον δουν στο Baywatch, στο Game of Thrones ή στον Conan the Barbarian.

Δεν θέλει να ασχοληθούν με το Χόλιγουντ.

Παρά το γεγονός ότι έχει γίνει ένας από τους μεγαλύτερους και πιο αγαπημένους σταρ του Χόλιγουντ σήμερα, ο Momoa δεν έχει ξεχάσει πόσο δύσκολο ήταν για αυτόν το ταξίδι προς την επιτυχία. Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει τα παιδιά του να ακολουθήσουν τα βήματά του και να γίνουν ηθοποιοί. Εξήγησε, «Είναι πολύ δύσκολο και δεν θέλω να έχουν αυτή την πίεση». Πρόσθεσε, «Είμαι σκληρός, μπορώ να το χειριστώ, αλλά δεν θα ήθελα να βάλω εκεί μέσα κάποιον που αγαπώ».

Παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι ένα από τα παιδιά του σχεδιάζει ήδη να το κάνει, αλλά ο προστατευτικός μπαμπάς δεν είναι οπαδός της ιδέας. Σημείωσε ότι θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί «να τους κρατήσει έξω από αυτό» και θα τους ωθήσει να πάνε για άλλα πράγματα.

Νικολέτα Μακρή