Matthew Perry: Παραδέχθηκε ότι έτρεφε συναισθήματα για όλες τις συμπρωταγωνίστριες του στο Friends αλλά τα έκρυβε

31.10.2022
Matthew Perry: Παραδέχθηκε ότι έτρεφε συναισθήματα για όλες τις συμπρωταγωνίστριες του στο Friends αλλά τα έκρυβε
Μπορεί ο Chandler να ήθελε μόνο τη Monica, όμως, φαίνεται ότι του Matthew του άρεσαν όλες οι costars του! Ε, εντάξει... H Jennifer Aniston λίγο περισσότερο!

Η ερωτική ζωή των χαρακτήρων του Friends έχει κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των fans εδώ και χρόνια - αλλά αυτό που συνέβαινε στα παρασκήνια είναι εξίσου ενδιαφέρον. Αν και οι σταρ της αγαπημένης κωμικής σειράς δεν έκαναν ερωτικές σχέσεις μεταξύ τους, κάποιοι έχουν μιλήσει για τα κρυμμένα ρομαντικά συναισθήματά τους και αυτό έγινε τα χρόνια μετά το τέλος του Friends, το 2004. Συγκεκριμένα, ο David Schwimmer και η Jennifer Aniston αποκάλυψαν τον πραγματικό τους έρωτα το 2021, ενώ πιο πρόσφατα, ο Matthew Perry μίλησε στην εκπομπή της Diane Sawyer για το πώς καθεμία από τις τρεις γυναίκες σταρ των Friends — Jennifer Aniston, Courteney Cox και Lisa Kudrow — τράβηξαν την προσοχή του.

Πριν καν αρχίσει να συνεργάζεται η ομάδα, ο Perry είχε ζητήσει σε ραντεβού την Aniston και εκείνη του είχε ρίξει χυλόπιτα. Ο ηθοποιός έγραψε για την εμπειρία στα νέα του απομνημονεύματα, Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing, που αναμένονται να κυκλοφορήσουν την 1η Νοεμβρίου. Οπότε η Sawyer στην εκπομπή που έκανε με τον ηθοποιό την Παρασκευή, επανέφερε το θέμα για το κατά πόσον θα μπορούσε να ερωτευθεί κάποια από τις συμπρωταγωνίστριες του. «Λοιπόν, πώς να μην ερωτευτείς την Jenny; Την Courteney; Και τη Lisa;» ρώτησε ο Perry την Diane Sawyer.

Ο σταρ του Seventeen Again προφανώς προσπάθησε να μην μπερδέψει τα επαγγελματικά του με τα προσωπικά του συναισθήματα, επειδή προσπαθούσε να κρατήσει τα ερωτικά του για τον εαυτό του. «Ήταν κάπως δύσκολο να πάω στη δουλειά γιατί έπρεπε να προσποιούμαι ότι δεν ήμουν ερωτευμένος», πρόσθεσε.

Τουλάχιστον, με την Aniston, είχε γίνει γνωστό. Έγραψε στο βιβλίο του ότι γνωρίστηκαν μέσω γνωστών περίπου τρία χρόνια πριν δουλέψουν μαζί στο Friends. «Αμέσως» την ερωτεύτηκε και φάνηκε «να την ιντριγκάρει κι αυτή». Ωστόσο, όταν της τηλεφώνησε για να μοιραστεί τον ενθουσιασμό του για δύο δουλειές που είχε κλείσει και της ζήτησε να βγούνε, εκείνη του είπε ότι θα ήθελε καλύτερα να μείνουν φίλοι. Τότε ο Perry της είπε: «Δεν μπορούμε να είμαστε φίλοι!».

Ο Matthew Perry θυμάται την «τρομακτική» αντιπαράθεση του με την Jennifer Aniston για τον εθισμό του

Η ειρωνεία, φυσικά, είναι ότι τελικά έγιναν φίλοι - και ήταν αυτή που τον πλησίασε περισσότερο καθώς πάλευε με τον εθισμό στο αλκοόλ και τα χάπια κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Friends. Ωστόσο, μερικές φορές ήταν άβολα. «Αρκετά νωρίς στη δημιουργία του Friends συνειδητοποίησα ότι εξακολουθούσα να είμαι άσχημα ερωτευμένος με την Jennifer Aniston», γράφει στο βιβλίο του. «Τα “γεια σου” και τα “αντίο” μας έγιναν άβολα».

Αν αυτό ακούγεται ότι θα μπορούσε να ήταν ένα σενάριο για τον χαρακτήρα του Chandler, δεν είναι μακριά από την αλήθεια. Ο Perry είπε επίσης στην Sawyer ότι όταν συναντήθηκε με τους δημιουργούς του Friends, παραδέχτηκε ότι οι σχέσεις ήταν δύσκολο πράγμα γι 'αυτόν. Τους είπε: «Λοιπόν, δεν είμαι άσχημος τύπος, αλλά έχω πολλά προβλήματα με τις γυναίκες». Και όπως είπε στην Sawyer: «Και έτσι δημιουργήθηκε ο Chandler».