Η Σία Κοσιώνη έκοψε το κάπνισμα - Αποκαλύπτει σε ποιους οφείλει την επιτυχία και στέλνει μήνυμα προς μικρούς και μεγάλους

31.05.2023
Η Σία Κοσιώνη έκοψε το κάπνισμα - Αποκαλύπτει σε ποιους οφείλει την επιτυχία και στέλνει μήνυμα προς μικρούς και μεγάλους
Η Σία Κοσιώνη υπήρξε καπνίστρια σε όλη της τη ζωή και δεν φανταζόταν ότι θα κατάφερνε να "ελευθερωθεί" κάποια στιγμή. Τα κατάφερε, όμως, και εξηγεί ακριβώς το πώς.

Κανείς δεν πίστευε ότι θα κόψει το κάπνισμα η σιδηρά κυρία της ενημέρωσης (γενικότερα) και του ΣΚΑΪ (ειδικότερα). Κι όμως, απέδειξε σε όλους (και στον εαυτό της πρώτα απ' όλους) τι κάνει η θέληση. Είχε βοήθεια όμως και μέσα από μία ανάρτηση αποδίδει τα εύσημα εκεί που πρέπει.

"Σήμερα, παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος, ήρθε η στιγμή να σας πω ότι τα κατάφερα!", γράφει η Σία Κοσιώνη, τονίζοντας πως δεν της το "είχε" κανείς και πρώτα απ' όλα εκείνη η ίδια καθώς κάπνιζε πολύ και από μικρή.

10 βότανα για να κόψετε το κάπνισμα

"Ακόμη και σήμερα οι φίλοι μου δυσκολεύονται να συνειδητοποιήσουν ότι η Σια δεν καπνίζει. Όμως, ναι, η Σια δεν καπνίζει πια", γράφει η δημοσιογράφος υπογραμμίζοντας πως αυτό "το οφείλει στον Κώστα της που πρώτος το κατάφερε δείχνοντάς μου τι θα πει αποφασιστικότητα και πείσμα, στην σπουδαία Παρασκευή Κατσαούνου, καθηγήτρια πνευμονολογίας στο ΕΚΠΑ που με την εμπειρία και την επιστημονική της κατάρτιση μας έδειξε τον τρόπο και φυσικά στον μικρό μου Δήμο που ήταν δίπλα μου και με υποστήριζε σε κάθε βήμα παρακολουθώντας τους στόχους μου".

Στο τέλος της ανάρτησης η Σία Κοσιώνη στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα, αρχικά στους μικρούς: "μαγκιά τελικά είναι να είσαι ελεύθερος" και στους μεγάλους: "αν μπόρεσα εγώ, μπορούν όλοι. Ζήτα βοήθεια".

{https://www.instagram.com/p/Cs6KO9eoVzb/}

Τι κοινό έχει η Σία Κοσιώνη με την Kate Hudson και τη Gisele Bündchen; Κάτι που ίσως ούτε εκείνη έχει εντοπίσει

Εκτός από τη γιατρό κυρία Κατσαούνου, λοιπόν, η Σία Κοσιώνη είχε στο πλάι της τους άντρες της, τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος τα είχε ήδη καταφέρει πριν από εκείνη και τον γιο τους Δήμο, που, προφανώς της έδινε δύναμη για να συνεχίσει κάθε στιγμή που... λάκιζε! Ένα μεγάλο Μπράβο.

{https://www.instagram.com/p/Ccvl8Y1LKrO/}

{https://www.instagram.com/p/CdTGeGpI6NS/}

Τελευταία τροποποίηση στις 31.05.2023 - 16:58