Τι κοινό έχει η Σία Κοσιώνη με την Kate Hudson και τη Gisele Bündchen; Κάτι που ίσως ούτε εκείνη έχει εντοπίσει

18.10.2022
Τι κοινό έχει η Σία Κοσιώνη με την Kate Hudson και τη Gisele Bündchen; Κάτι που ίσως ούτε εκείνη έχει εντοπίσει
Και οι τρεις κυρίες στις οποίες αναφερόμαστε είναι διάσημες και επιτυχημένες στον χώρο τους, έχουν ξανθά (με διαφορά στις αποχρώσεις) μαλλιά και είναι μανούλες. Εμείς, αλλού εντοπίσαμε το κοινό σημείο μεταξύ τους, όμως.

Η Σία Κοσιώνη μοιράζεται σπάνια φωτογραφίες του μοναχογιού της, Δήμου Μπακογιάννη, και όταν το κάνει, φροντίζει έτσι ώστε το πρόσωπό του να είναι άκρως καλυμμένο -όπως για παράδειγμα η ανάρτηση που του αφιέρωσε για τα 5α γενέθλιά του στις 9 Οκτωβρίου.

"Δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις. Κυρίως γιατί θέλω να είμαι διαρκώς προετοιμασμένη για όλα. Αυτό το πλάσμα ξεκίνησε τις εκπλήξεις από τότε που γεννήθηκε καθώς αποφάσισε να έρθει στον κόσμο νωρίτερα. Έκτοτε, κάθε μέρα είναι μια έκπληξη κι εγώ έμαθα πια να ανυπομονώ για την επόμενη. Είναι το ένα εκατομμυριοστό από όσα με έχει μάθει πέντε χρόνια τώρα. Χρόνια πολλά αγόρι μου!", έγραφε η ισχυρή anchor woman του ΣΚΑΪ πλάι σε αυτή την τρυφερή τους φωτογραφία που μοιράστηκε.

Σία Κοσιώνη: «Ο γιος μου με έμαθε να αγαπάω και να προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου»

Σήμερα, η Σία Κοσιώνη μοιράστηκε ακόμη μία φωτογραφία της με τον γιο της σε μια άκρως παιχνιδιάρικη πόζα, όπου και πάλι, φυσικά, δεν βλέπουμε το πρόσωπο του νεαρού.

Σία Κοσιώνη: Η απίθανη τούρτα που της έφτιαξε ο γιος της με τα άλλα τρία παιδιά του συζύγου της, Κώστα Μπακογιάννη

"Κάνοντας σοβαρή γυμναστική απερίσπαστη! 🤣 #not #mother #everydaylife #myson #mydog #exercise", διαβάζουμε στη λεζάντα και γίνεται αμέσως αντιληπτό ότι κάποιος ήθελε να τραβήξει την προσοχή της μαμάς -και τα κατάφερε!

Ε, βλέποντας αυτή τη φωτογραφία προέκυψε και ο συνειρμός καθώς θυμηθήκαμε δύο -σχεδόν- ανάλογες περιπτώσεις που αφορούσαν στην Kate Hudson και τη Gisele Bündchen. Και οι δύο "έρχονται" από το 2020.

Μία ανάλογη προσπάθεια είχε μοιραστεί και η Kate Hudson σε ένα βίντεο όπου βλέπουμε την κόρη της, Rani Rose να μπερδεύτεται -κυριολεκτικά- στα πόδια της ενώ εκείνη προσπαθεί να κάνει yoga. Φυσικά η ηθοποιός δείχνει να το απολαμβάνει και εμείς σκεφτόμαστε ότι από εκείνη τη στιγμή έχει μοιραστεί κι άλλες φορές που κάνουν πια μαζί γυμναστική με τη νεαρά.

Επίσης από το 2020 και η ανάρτηση της Gisele η οποία δεν είναι ακριβώς στο ίδιο mood (το αντίθετο, μάλιστα), αλλά είναι μέσα σε ένα κοινό πλαίσιο, εξ ου και την παραθέτουμε! Την εξέλιξή της στη yoga μαζί με την κόρη της, Vivian, μοιράζεται η βραζιλιάνα καλλονή και εμείς σκεφτόμαστε ότι η πρακτική αυτή θα της είναι ιδιαίτερα χρήσιμη αυτό τον καιρό που εξελίσσεται η διαδικασία του διαζυγίου της με τον σύζυγό της, Tom Brady, το οποίο, καθώς φαίνεται θα είναι "χρυσό" αν και διόλου "ρόδινο".

Ζωή Κίττα