Μαρία Ηλάκη - Στέλιος Μανουσάκης: Βάπτιση και πάρτι γενεθλίων μαζί - Οι πρώτες εικόνες

31.05.2023
Μαρία Ηλάκη - Στέλιος Μανουσάκης: Βάπτιση και πάρτι γενεθλίων μαζί - Οι πρώτες εικόνες
(photo: @steliosmanousakis)
Δύο ετών γίνεται σήμερα (31/5/2023) η κόρη της Μαρίας Ηλια΄κη και του Στέλιου Μανουσάκη και μαζί με το πάρτι, οι γονείς της έκαναν και τη βάπτισή της.

Και το όνομα αυτής, Κατερίνα (και επίσημα!). Η Μαρία Ηλιάκη και ο σύζυγός της, Στέλιος Μανουσάκης βάπτισαν την κόρη τους σε στενό οικογενειακό κύκλο και μοιράστηκαν τις πρώτες φωτογραφίες.

Πριν από δύο χρόνια η είδηση για τη γέννηση του πρώτου παιδιού της καλής της φίλης, έφερε δάκρυα στα μάτια της Κατερίνας Καραβάτου (on air τότε) ενώ ο περήφανος μπαμπάς είχε μοιραστεί στην εκπομπή τα πρώτα λόγια μετά την "υψηλή άφιξη".

Σήμερα, ανήμερα των δεύτερων γενεθλίων της μικρής έγιναν και τα βαφτίσια της με νονά, τη στενή φίλη της μαμάς, Χριστίνας Οικονόμου, ενώ, για την ιστορία, το όνομά της έρχεται από τη μαμά που μπαμπά, την οποία φωνάζουν Καίτη.

Μία πολύ διακριτική φωτογραφία της κολυμπήθρας μοιράστηκε πριν από λίγη ώρα η Μαρία Ηλιάκη ενώ ο Στέλιος Μανουσάκης μοιράστηκε μία δημοσίευση μίας εκ των αδελφών του, όπου βλέπουμε τους ευτυχείς γονείς, τη νεοφώτιστη και τη νονά.

maria-iliaki_1.jpg

iliaki_1.jpg

Δύο αδελφές έχει ο Στέλιος Μανουσάκης και φυσικά ήταν αμφότερες στο πλευρό του στις χαρές της Κατερινούλας τους.

{https://www.instagram.com/p/Cs6FFaxrXfK/}

Η Μαρία και ο Στέλιος είναι μαζί πέντε χρόνια, τρία από τα οποία έζησαν μα΄ζι στη Ζυρίχη όπου εκείνος εργαζόταν ως γυναικολόγος. Μετά τη γέννηση της μικρής, όμως οι δυο τους πήραν απόφαση να επιστρέψουν στην Ελλάδα όπου και εγκαταστάθηκαν μόνιμα.

Με μαυρισμένο μάτι η Μαρία Ηλιάκη - "Μεγαλώνω τον Ρόκι"

Με αφορμή την πέμπτη τους επέτειο η Μαρία μοιράστηκε τα πιο τρυφερά λόγια για τον άνθρωπο που, όπως έχει πει επανειλημμένα, της έχει αλλάξει τη ζωή, πλάι σε τρεις γλυκύτατες φωτογραφίες τους.

"Είσαι ο μόνος άνθρωπος που χρειαζόμουν για να είμαι γεμάτη ευτυχία… χαρά και αγάπη", έγραφε την Πρωτομαγιά η Μαρία και ιδού η ανάρτηση:

{https://www.instagram.com/p/Crtg__NrtzK/}

Τελευταία τροποποίηση στις 31.05.2023 - 16:25