Γέννησε η Μαρία Ηλιάκη - Τα πρώτα λόγια του συντρόφου της και τα δάκρυα της Κατερίνας Καραβάτου [video]

01.06.2021
Γέννησε η Μαρία Ηλιάκη - Τα πρώτα λόγια του συντρόφου της και τα δάκρυα της Κατερίνας Καραβάτου [video]
Μανούλα για πρώτη φορά έγινε η ελληνίδα παρουσιάστρια και κρατά στην αγκαλιά της την κορούλα της πανευτυχής.

Χθες το απόγευμα (31/5/2021) η Μαρία Ηλιάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό το έρωτά της με τον επί τρία χρόνια σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, γυναικολόγο στο επάγγελμα, ο οποίος δραστηριοποιείται στη Ζυρίχη. Εκεί ζει τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι, εκεί γεννήθηκε και η κορούλα τους.

Η Μαρία Ηλιάκη είχε επιλέξει να ανακοινώσει τα νέα για την εγκυμοσύνη της ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων με μια γλυκύτατη ανάρτηση.

Τα νέα για τη γέννηση της κόρης της μαθεύτηκαν από χθες, όμως, σήμερα το πρωί, μέσα από την εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου" η κολλητή της φίλη, Κατερίνα Καραβάτου μοιράστηκε αρκετές ακόμη λεπτομέρειες και μάλιστα με ιδιαίτερη συγκίνηση.

Η πιο όμορφη μανούλα που έχει δει ποτέ. Έτσι χαρακτήρισε τη φίλη της η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία είναι, γενικά, ευσυγκίνητη, όμως, μετά την αποχώρηση του συζύγου της, Κρατερού Κατσούλη, από την εκπομπή τους, μάλλον το "πράγμα έχει ξεφύγει".

Επιστρέφοντας στις χαρές της Μαρίας Ηλιάκη, σημειώνουμε ότι στη Φωλιά των Κου Κου σήμερα μίλησε ο σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη, ο ευτυχής πατέρας, Στέλιος Μανουσάκης, ο οποίος, όπως είπε κάποια στιγμή η Καραβάτου, "άλλαξε τη ζωή της Μαρίας μας".

"Ζούμε μοναδικές στιγμές", είπε, εμφανώς συγκινημένος ο νέος πατέρας, ο οποίος βίωσε τη γέννα από κοντά, ως πατέρας όμως, και όχι ως χειρουργός. "Όταν βγήκε το κορίτσι σας;", ρώτησε η Κατερίνα. "Είδα μια Μαρία που έλαμπε. Δεν την είχα ξαναδεί έτσι", είπε ο Στέλιος Μανουσάκης αποκαλύπτοντας ότι θα μείνουν λίγες μέρες ακόμη στην κλινική.

Όσο για τον λόγο για τον οποίο δεν έκανε ο ίδιος την καισαρική της γυναίκας του, ο γιατρός εξήγησε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, θεωρεί ότι είναι καλύτερο για τον άμεσα ενδιαφερόμενο να είναι πιο μακριά για λόγους ψυχραιμίας.

"Είναι πολύ ήρεμη η Μαρία. Ευτυχώς. Επιτέλους", είπε στο τέλος η Κατερίνα Καραβάτου με τα δάκρυα να μην έχουν σταματήσει στιγμή.

Ιδού και το συγκεκριμένο στιγμιότυπο: