Μαρία Ηλιάκη: Η πρώτη ανάρτηση από το μαιευτήριο για τη νέα μητέρα

01.06.2021
Μαρία Ηλιάκη: Η πρώτη ανάρτηση από το μαιευτήριο για τη νέα μητέρα
Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η ελληνίδα παρουσιάστρια που εδώ και δύο εικοσιτετράωρα κρατά στην αγκαλιά της την κορούλα της. Στο πλευρό της, συνέχεια, ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης.

Η Μαρία Ηλιάκη έγινε μητέρα το μεσημέρι της Κυριακής. Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι στην Ελβετία όπου ζει τον τελευταίο καιρό στο πλευρό του αγαπημένου της, ο οποίος εργάζεται στη Ζυρίχη. Παρότι γυναικολόγος ο ίδιος, ο Στέλιος Μανουσάκης εξήγησε ότι παραβρέθηκε στη γέννηση της κόρης του αλλά όχι ως χειρουργός -καθώς η Μαρία γέννησε με καισαρική- αλλά ως πατέρας!

Με μεγάλη χαρά, ο Στέλιος Μανουσάκης μίλησε σήμερα το πρωί στην Κατερίνα Καραβάτου και την εκμπομπή της, "Στη φωλιά των Κου Κου", με την οικοδέσποινα να μην μπορεί να πνίξει τους λυγμούς της από τη συγκίνηση.

Να θυμήσουμε ότι η Μαρία Ηλιάκη είχε επιλέξει να ανακοινώσει τα νέα για την εγκυμοσύνη της ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων με μια γλυκύτατη ανάρτηση.

Πριν από λίγο, η ελληνίδα παρουσιάστρια επέστρεψε στα social media για πρώτη φορά μετά τη γέννηση της κόρης της και το έκανε μέσα από ένα story, με το οποίο μοιράστηκε τη θέα από το δωμάτιό της. Σε περίοπτη θέση, φυσικά, τα μπαλόνια προς τιμή της νεογέννητης μικρούλας

Η τελευταία ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη ήταν πριν από μία εβδομάδα με μια πολύ όμορφη, ασπρόμαυρη, καλλιτεχνική φωτογραφία όπου την παράσταση "κλέβει", φυσικά, η κοιλίτσα της.