Η Kate Hudson μοιράστηκε μια σέξι πόζα, ο αδελφός της έκανε ένα επικό σχόλιο και εκείνη απάντησε πιο επικά

31.05.2023
Η Kate Hudson μοιράστηκε μια σέξι πόζα, ο αδελφός της έκανε ένα επικό σχόλιο και εκείνη απάντησε πιο επικά
(photo: @katehudson)
Η Kate και ο Oliver Hudson έχουν μια πολύ στενή σχέση μεταξύ τους και εκτός της αγάπης τους μοιράζονται και μια πολύ χαρακτηριστική αίσθηση του χιούμορ ενώ δεν σταματου΄ν να τρολάρουν ο ένας τον α΄λλο, ακόμη και δημόσια.

Μία τέτοια περίπτωση καταγράφηκε στα social media πρόσφατα ύστερα από μία συγκεκριμένη ανάρτηση της 44χρονης, εξαιρετικά καλλίγραμμης ηθοποιού. Απολαμβάνοντας τον ΄ηλιο, την πισίνα και τα παιχνίδια με την κόρη της, η Kate Hudson μοιράστηκε 5 φωτογραφίες που σχολιάστηκαν ιδιαίτερα. Ειδικά εκείνες στις οποίες φαίνεται η ίδια (γιατί δεν φαίνεται ολόκληρη σε όλες).

Στην πρώτη, για παράδειγμα τη βλέπουμε τόπλες, φορώντας ένα καυτό στρινγκ και καλύπτοντας το στήθος της με ένα βιβλίο και ένα... αστεράκι εκ των υστέρων ενώ σε μία δεύτερη στη συνέχεια βλέπουμε το πίσω μέρος της που... κόβει λαλιές!

"Ο ήλιος βγήκε, το ίδιο και οι κ*λοι", γράφει σε ελεύθερη μετάφραση η ηθοποιός ενώ μέσω hashtag δηλώνει "έτοιμη για το καλοκαίρι".

{https://www.instagram.com/p/Cs4eXrKyZ2M/}

Τα σχόλια άπειρα (ο΄πως και τα Likes) όμως αυτό που ξεχωρίσαμε, σίγουρα, ήταν αυτό του αδελφού της ο οποίος δεν άντεξε και ένα "Jesus No Kate" το έγραψε! Πήρε όμως "πληρωμένη" απάντηση από την αδελφή του η οποία του ξεκαθάρισε πως "Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και αναμένεται άγριο", οπότε του πρότεινε καλύτερα να... κα΄νει unfollow!

{https://www.instagram.com/p/Cs4iMbyJQNL/}

Η Kate πάντως, προειδοποίησε και είναι ήρεμη. Οι θερμοκρασίες θα ανέβουν, όμως μέχρι τότε, αγαπημένο "θέμα" της ηθοποιού (και) στα social media είναι τα παιδιά της και ειδικά το μικρότερο, η 4χρονη Rani Rose που είναι παντού και πάντα μαζί της με ένα μουτράκι απίθανο!

{https://www.instagram.com/p/CswNJjrxEvd/}

Η Kate Hudson έχει 3 παιδιά από 3 διαφορετικούς μπαμπάδες και αυτή είναι η ιστορία της ευτυχισμένης της οικογένειας

{https://www.instagram.com/p/CsPk54mvn63/}

{https://www.instagram.com/p/Cs47KunJNKy/}

Τελευταία τροποποίηση στις 31.05.2023 - 17:41