Η Kate Hudson έχει 3 παιδιά από 3 διαφορετικούς μπαμπάδες και αυτή είναι η ιστορία της ευτυχισμένης της οικογένειας

05.11.2022
Η Kate Hudson έχει 3 παιδιά από 3 διαφορετικούς μπαμπάδες και αυτή είναι η ιστορία της ευτυχισμένης της οικογένειας
Η Kate Hudson μοιράζεται πολύ συχνά κομμάτια της προσωπικής της ζωής και αντιλαμβανόμαστε εύκολα ότι είναι κάτι παραπάνω από εξοικειωμένη με τις μεγάλες, μεικτές οικογένειες. Μάλιστα έχει μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν για τη σημασία της υγιούς από κοινού ανατροφής, οπότε θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μάθεις μερικά πράγματα για τη μεγάλη οικογένειά της.

H σχέση της με τον Chris Robinson (2000-2007)

Η Kate Hudson είχε πολλές διάσημες σχέσεις, αλλά έχει παντρευτεί μόνο μία φορά. Η σταρ του Music ήταν παντρεμένη με τον frontman των Black Crowes Chris Robinson από το 2000 έως το 2007. Έκτοτε, έχει μιλήσει κατά καιρούς για τα έντονα σκαμπανεβάσματα της σχέσης τους, αποκαλύπτοντας ότι ήταν αρκετά «ασταθής» στην αρχή. «Ήμασταν τόσο ερωτευμένοι και παθιασμένοι, και μετά μισούσαμε ο ένας τον άλλον και πετάγαμε πράγματα και μετά ταξιδεύαμε στο Παρίσι για μια εβδομάδα».

Το ζευγάρι τελείωσε τη σχέση του το 2006. Χώρισαν επίσημα τον Οκτώβριο του 2007, αλλά ο Ryder, ο γιος τους, τους έχει κρατήσει ενωμένους.

Από το διαζύγιό τους και μετά η αφοσίωση της Kate Hudson και του πρώην συζύγου της Chris Robinson εστιάζεται πάντα στον γιο τους Ryder: «Τόσο για τον Chris όσο και για εμένα, η κύρια έγνοια μας ήταν και είναι ο Ryder. Και ευτυχισμένοι γονείς σημαίνει ευτυχισμένο μωρό», έχει δηλώσει η Hudson στο Harper's Bazaar. «Ως εκ τούτου, αγαπώ τον Chris».

H σχέση της με τον Matt Bellamy (2010-2014)

Η Kate Hudson και ο frontman των Muse Matt Bellamy είναι οι περήφανοι γονείς του γιου τους, Bingham. Μετά τον χωρισμό τους το 2014, οι δύο πρώην σύντροφοι αποφάσισαν να παραμείνουν δεμένοι για το παιδί τους. «Ένα πράγμα που μου είπε ο Μatt, το οποίο μου άρεσε, είναι: “Θέλω απλώς να βεβαιωθώ ότι ο Βing νιώθει ότι κερδίζει κάτι, όχι ότι χάνει κάτι”» δήλωσε η Hudson.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Allure, η Κate Hudson είχε μιλήσει για τον χωρισμό της από τον Μatt Bellamy: «Αν ο Μatt και εγώ είχαμε μια υπέροχη σχέση, θα ήμασταν ακόμα μαζί», είπε η ηθοποιός αφού σημείωσε ότι «το τέλος των σχέσεων είναι επώδυνο».

Η σχέση της με τον Danny Fujikawa (2016—σήμερα)

Η Kate Hudson και ο Danny Fujikawa αρραβωνιάστηκαν το 2021. Ο Fujikawa είναι ο τραγουδιστής και ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Chief από το Λος Άντζελες. Ο κιθαρίστας και η Kate υποδέχτηκαν την κόρη τους, Rani Rose, τον Οκτώβριο του 2018.

Σχετικά με την πολυμελή οικογένειά της

Σε μια συνέντευξη στην εκπομπή Today, η Kate μίλησε για την πολυμελή οικογένειά της. «Έχω πολλούς μπαμπάδες, έχω παιδιά παντού», είπε γελώντας. «Οι μόνες προσδοκίες που έχω πραγματικά και είναι πολύ υψηλές στη ζωή μου, είναι με τα παιδιά μου».

Μερικές μέρες, η Hudson παραδέχεται ότι θέλει απλώς να κρυφτεί στο μπάνιο της. Ωστόσο δηλώνει: «Υπάρχουν μέρες που είναι υπέροχες και υπάρχουν μέρες που πρέπει να υπενθυμίσω στον εαυτό μου ότι πρέπει να είμαι ευγνώμων» είπε η Hudson.

Επίσης, έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη σημασία της υγιούς κοινής ανατροφής των παιδιών. «Τα παιδιά θέλουν απλώς να βλέπουν τους γονείς τους να είναι καλά», είχε πει το 2015.