Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου πόζαρε γυμνή στον καθρέφτη της

03.11.2022
Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου πόζαρε γυμνή στον καθρέφτη της
«Πάντα στις φωτογραφίες παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το φως! Ειδικά όταν πετύχεις το φυσικό φως των πρώτων πρωινών ηλιαχτίδων να μπαίνουν μέσα στο δωμάτιο είσαι τυχερός.»

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου έβαλε φωτιά στο instagram για άλλη μια φορά με μερικές άκρως αποκαλυπτικές εικόνες. Η dj μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία εικόνα στην οποία όπως θα δείτε πόζαρε μόνο με την πετσέτα της. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ανέβασε, επέλεξε να παίξει με τον φωτισμό.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Σαντορίνη και φωτογραφήθηκε γυμνή μπροστά από τον καθρέφτη, καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία με μία λευκή πετσέτα.

«Kαλημέρα! Οοοοολη μέρα! Και καλό μήνα έστω και λίγο καθυστερημένα να είναι τέλειος για όλους μας! Αχ μακάρι! Πάντα στις φωτογραφίες παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το φως! Ειδικά όταν πετύχεις το φυσικό φως των πρώτων πρωινών ηλιαχτίδων να μπαίνουν μέσα στο δωμάτιο είσαι τυχερός! Εκείνη τη στιγμή πρέπει να την απαθανατίσεις. Ελπίζω να σας αρέσουν οι φωτογραφίες μου. Πολλά γλυκά φιλιά», έγραψε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε