H Sharon Stone μπαίνει ξανά στο χειρουργείο για αφαίρεση όγκου ύστερα από λανθασμένη ιατρική διάγνωση

02.11.2022
H Sharon Stone μπαίνει ξανά στο χειρουργείο για αφαίρεση όγκου ύστερα από λανθασμένη ιατρική διάγνωση
Η Sharon Stone αποκαλύπτει ότι οι γιατροί βρήκαν «μεγάλο ινομυωματικό όγκο» μετά από λανθασμένη διάγνωση και απευθύνει έκκλιση σε όλες τις γυναίκες να παίρνουν πάντα μια δεύτερη γνώμη. "Μπορεί να είναι σωτήρια για τη ζωή τους", τονίζει με πόνο.

Νέες περιπέτειες υγείας για τη Sharon Stone η οποία μέσα από ένα story αποκάλυψε ότι οι γιατροί ανακάλυψαν ένα «μεγάλο ινομυωματικό όγκο» μετά από λανθασμένη διάγνωση και, προφανώς, τη λάθος θεραπεία.

Τώρα, η 64χρονη σταρ απευθύνεται σε όλο τον κόσμο, ειδικά στις γυναίκες, και τις εκλιπαρεί να αναζητούν πάντα μια δεύτερη γνώμη για ό,τι τους συμβαίνει.

Μέσα από ένα story της, η Stone, αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε θεραπεία για "διπλή επισκληρίδιο" αλλά εξακολουθούσε να πονάει αρκετά, οπότε αναζήτησε τη γνώμη κάποιου άλλου γιατρού. Ο δεύτερος, αυτός γιατρός βρήκε ένα «μεγάλο ινομυωματικό όγκο» που πρέπει να αφαιρεθεί.

"Θα λείψω για 4-6 εβδομάδες μέχρι να θεραπευτώ ολοκληρωτικά", γράφει η Stone, η οποία είχε μιλήσει ανοιχτά για το εγκεφαλικό το οποίο υπέστη πριν από χρόνια και ήταν η τρίτη φορά που ξεγέλασε τον θάνατο.

Ήταν 2001, όταν η Sharon Stone υπέστη εγκεφαλικό. Η ηθοποιός νοσηλεύτηκε για εννιά μέρες στο νοσοκομείο και οι πιθανότητες για επιβίωση που τής έδιναν αρχικά οι γιατροί ήταν ελάχιστες. Τελικά, μετά από μία πολύωρη επέμβαση στο κεφάλι, κατάφερε να αναρρώσει πλήρως. "Ένιωθα σαν να με είχαν πυροβολήσει στο κεφάλι. Θυμάμαι να είμαι ξαπλωμένη εκεί και να σκέφτομαι, 'παθαίνω εγκεφαλικό'". Όπως λέει η ίδια, χρειάστηκε σχεδόν εφτά χρόνια να καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της, αφού το εγκεφαλικό είχε επηρεάσει την ομιλία της, το περπάτημά της και την ακοή της, όμως αυτό δεν ήταν το μόνο ιατρικό συμβάν που είχε να αντιμετωπίσει εκείνη τη χρονιά.

Στο βιβλίο της με τίτλο "Η ομορφιά του να ζεις δυο φορές" (“The Beauty of Living Twice”) η σταρ αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων ότι οι γιατροί αφαίρεσαν κακοήθεις όγκους που ήταν "γιγάντιοι, μεγαλύτεορι και από το στήθος μου", επίσης το 2001.

Εμείς να ευχηθούμε περαστικά και καλή δύναμη, περιμένοντας, ίσως, κάποιo follow up από μέρους της.