Ξαφνικό διαζύγιο για Κατερίνα Παπουτσάκη και Παναγιώτη Πιλαφά ύστερα από 10 χρόνια γάμου;

02.11.2022
Ξαφνικό διαζύγιο για Κατερίνα Παπουτσάκη και Παναγιώτη Πιλαφά ύστερα από 10 χρόνια γάμου;
Η είδηση -που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από τους άμεσα ενδιαφερόμενους- κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και θέλει την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Παναγιώτη Πιλαφά να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους από τις αρχές του Φθινοπώρου.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Κάλλιας Καρτσάκη για το tlife.gr η γνωστή ηθοποιός και ο επιχειρηματίας σύζυγός της αποφάσισαν να χωρίσουν πριν από δυο μήνες περίπου ενώ προτεραιότητά τους παραμένουν οι δυο γιοι τους, Μάξιμος και Κίμωνας.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι τόσο η Κατερίνα Παπουτσάκη όσο και ο Παναγιώτης Πιλαφάς έκαναν unfollow ο ένας τον άλλο στο Instagram, χωρίς, όμως, να έχουν σβήσει τις κοινές τους φωτογραφίες από τις αναρτήσεις τους.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς παντρεύτηκαν στις 28 Αυγούστου 2012 στον ιερό ναό της Παναγίας στη Δονούσα ύστερα από μία σχέση μόλις ενός μήνα. Οι δυο τους γνωρίζονταν από καιρό μέσω κοινών γνωστών, όμως δεν είχαν κάνει ποτέ παρέα. Η συνάντησή τους αποδείχτηκε καρμική, όμως, αν επαληθευτεί το ρεπορτάζ, το κοινό τους ταξίδι σταμάτησε εδώ -τουλάχιστον ως σύζυγοι αφού ως γονείς, έχουν τα παιδιά τους που θα τους συνδέουν για πάντα.