Jennifer Lopez: Οι νέες πόζες με εσώρουχα ίσως απαντούν στις φήμες που τη θέλουν στα χωρίσματα με τον Ben Affleck

03.11.2022
Jennifer Lopez: Οι νέες πόζες με εσώρουχα ίσως απαντούν στις φήμες που τη θέλουν στα χωρίσματα με τον Ben Affleck
Η Jennifer Lopez διαθέτει ένα υπέροχο κορμί και συχνά πραγματοποιεί αποκαλυπτικές εμφανίσεις οι οποίες αναδεικνύουν τις εκπληκτικές αναλογίες της. Αυτές οι πιο πρόσφατες, όμως, μήπως κρύβουν ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, σχετικά με την προσωπική της ζωή;

Από σέξι φορέματα στο κόκκινο χαλί μέχρι σούπερ αποκαλυπτικά μπικίνι, η J.Lo ξέρει να τραβάει τα βλέμματα ότι κι αν φοράει.

Την περασμένη εβδομάδα όλοι οι άλλοι ετοίμαζαν τις στολές τους για το Halloween, η Jennifer Lopez έκλεψε την παράσταση ανεβάζοντας τις πιο σέξι φωτογραφίες στο κρεβάτι της φορώντας λευκά εσώρουχα γνωστής εταιρείας. Στα στιγμιότυπα, η JLo φοράει μια μεταξένια λευκή ρόμπα, η οποία έχει ανοίξει σε έναν από τους ώμους της για να αποκαλύψει από κάτω ένα λευκό κορμάκι με δαντέλα. Το στυλ, που φαίνεται σαν να είναι εντελώς see-through, αποτελεί μια από τις πιο σέξι εμφανίσεις της σταρ μέχρι τώρα. Η αγαπημένη μας λεπτομέρεια; Το κολιέ της, που γράφει «Κυρία» (Mrs) -μια αναφορά στον πρόσφατο γάμο της με τον Ben Affleck, τον οποίο οι κακές γλώσσες θέλουν να κλυδωνίζεται άσχημα.

Οι αποκαλυπτικές εμφανίσεις συνεχίστηκαν την Τρίτη με νέες φωτογραφίες με μαύρα, αυτήν τη φορά, εσώρουχα της ίδιας εταιρείας. Και πάλι στον λαιμό της κυρίας Affleck το ίδιο μενταγιόν. Ίσως αυτός, λοιπόν, είναι ο δικός της τρόπος να απαντήσει στις φήμες που θέλουν τον Ben "μαριονέτα στα χέρια της" και "εξαντλημένο από την πίεση που του ασκεί εκείνη για τα πάντα".

Η αλήθεια είναι πως από εκεί που τους βλέπαμε διαρκώς μαζί -δυο τους ή με τα παιδιά τους- και πάντα σε πολύ τρυφερές περιπτύξεις δημόσια, ο φακός έχει πολύ καιρό να καταγράψει τέτοια κίνηση. Αυτό είναι γεγονός, αδιαμφισβήτητο. Από εκεί, όμως μέχρι τη φήμη του διαζυγίου για το πιο iconic "Πίστευε στις δεύτερες ευκαιρίες" ζευγάρι της διεθνούς showbiz είναι μακρύς ο δρόμος.

Jennifer Lopez: Περιγράφει την πρόταση γάμου του Ben Affleck και η στάση της λέει πολλά περισσότερα

Ο καιρός θα δείξει αν οι φήμες ισχύουν ή είναι απλά, φήμες, όμως εμείς, με μια καθαρά ρομαντική διάθεση επιλέγουμε να λάβουμε το μήνυμα που στέλνει η JLo και το μενταγιόν της ως ένδειξη false alarm στις κακές γλώσσες. Και εδώ είμαστε να καταγράψουμε την όποια συνέχεια, φυσικά.