Άγριες Μέλισσες Reunion: Τα απίθανα στιγμιότυπα και η μαγική τσάντα της Ελένης Καρακάση

10.09.2023
Άγριες Μέλισσες Reunion: Τα απίθανα στιγμιότυπα και η μαγική τσάντα της Ελένης Καρακάση
Μία ομα΄δα ηθοποιών που αγαπήσαμε πολύ σε μια πολύ απολαυστική συνάντηση.

Ο Άγριες Μέλισσες έχουν γρα΄ψει με χρυσά γράμματα το κεφάλαιο που τους αναλογεί στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και αυτό δεν είναι υπερβολή. Η θρυλική (ήδη) σειρά του ΑΝΤ1 σηματοδότησε την αρχή της τεράστιας αλλαγής στην ελληνική μυθοπλασία, θέτοντας, φυσικά, τον πήχη πολύ ψηλά.

Ύστερα από τρεις πολύ επιτημένες σεζόν, οι Άγριες Μέλισσες αποχαιρέτησαν αφήνοντας τους πρωταγωνιστές (μπροστά και πίσω από την οθόνη) να παίρνουν ο καθένας τον δρόμο του.

Από αυτούς, οι περισσότεροι συνέχισαν αμέσως σε άλλα projects, άλλοι επέλεξαν ένα διάλειμμα, όμως στην προσωπική τους ζωή οι σχέσεις συνέχιζαν να υφίστανται και να δυναμώνουν.

Την Κυριακή το βράδυ, ένα μεγάλο μέρος του καστ βρέθηκε σε ένα γλυκό reunion από όπου και μοιράστηκαν στιγμιότυπα στα social media.

Μαρία Κίτσου για Άγριες Μέλισσες: «Στην τρίτη σεζόν το σώμα μου γέμισε πληγές»

Παρόντες οι Αμαλία Καβάλη, Δανάη Λουκάκη, Γιάννης Κουκουράκης, Δανάη Μιχαλάκη, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Μαρία Αντουλινάκη, Έλλη Τρίγγου, Γιάννης Βασιλώτος, Μαρία Πετεβή, Ελένη Καρακάση και Θεοφανία Παπαθωμά.

Οι δημοφιλείς ηθοποιοί έδειχναν να απολαμβάνουν ιδιαίτερα τη βραδιά ενώ στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε η Ελένη Καρακάση, η οποία, όπως φαίνεται έχει μια τσάντα που μοιάζει με αυτή του... Σπόρτ Μπίλι, εάν θυμούνται οι παλιότεροι, μια τσάντα, δηλαδή όπου βρίσκει κανείς (σχεδόν) ό,τι ζητήσει! Στην προκειμένη περίπτωση ο λόγος για ένα... βρακί και ένα τάπερ!

Τελευταία τροποποίηση στις 10.09.2023 - 22:23