Δημήτρης Γκοτσόπουλος - Έλλη Τρίγγου - Δανάη Μιχαλάκη: Ο Λάμπρος, η Ασημίνα και η Δρόσω επιστρέφουν στην τηλεόραση

16.07.2023
Δημήτρης Γκοτσόπουλος - Έλλη Τρίγγου - Δανάη Μιχαλάκη: Ο Λάμπρος, η Ασημίνα και η Δρόσω επιστρέφουν στην τηλεόραση
Μετά τις Άγριες Μέλισσες μερικοί από τους βασικούς πρωταγωνιστές τους αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα απο΄ τη μικρή οθόνη. Οι περισσότεροι επιστρέφουν την επόμενη σεζόν και ξέρουμε ήδη πού και πώς.

Η σειρά Άγριες Μέλισσες άλλαξε, χωρίς καμία αμφιβολία, την πραγματικότητα, ως προς τη μυθοπλασία στα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα. Μετά το τέλος και της τρίτης σεζόν όλοι οι πρωταγωνιστές της έλαβαν προτάσεις για τη συνέχεια και οι περισσότεροι επέλεξαν να συνεχίσουν με άλλους ρόλους.

Είδαμε του περισσότερους μαζεμένους στο Μαύρο Ρόδο (Λεωνίδας Κακούρης, Κατερίνα Διδασκάλου, Γιάννης Κουκουράκης, Ελένη Καρακάση, Θεοφανία Παπαθωμά), τον Γιώργο Γάλλο στις Σέρρες και την Άγρια Γη, για παράδειγμα, αλλά άλλους πουθενά.

Οι τηλεοπτικές αδελφές Σταμίρη, για παράδειγμα, κατά κόσμον, Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου και Δανάη Μιχαλάκη αλλά και ο Λάμπρος Σεβαστός, a.k.a. Δημήτρης Γκοτσόπουλος, έκαναν ένα διάλειμμα από την τηλεόραση. Να όμως που ήρθε η ώρα να επιστρέψουν κι αυτοί (εκτός της τηλεοπτικής Λενιώς, προς το παρόν). Ιδού πού και πως.

Μαρία Κίτσου για Άγριες Μέλισσες: «Στην τρίτη σεζόν το σώμα μου γέμισε πληγές»

Ξεκινάμε απο΄ τη Δανάη Μιχαλάκη. Η τηλεοπτική Δρόσω συναντά και πάλι τον Κωνσταντή (Γιάννης Κουκουράκης) της και πάνε... Παραλία. Έτσι λέγεται η νέα σειρά θα εντάσσεται στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 από το νέο τηλεοπτικό έτος και γυρίστηκε (μεταξύ α΄λλων) στα Μάταλα.

Η Δανάη Μιχαλάκη θα είναι η γιατρός Υπατία Αρχοντάκη, κεντρική πρωταγωνίστρια της σειράς, η οποία έχει μεγαλώσει στην Κρήτη και έχει σπουδάσει στο Λονδίνο. Κάποια στιγμή, η Υπατία επιστρέφει στο χωριό της, τα Μάταλα, για να ανακοινώσει στην οικογένειά της τον γάμο της με τον Γιώργο, ο οποίος ζει μόνιμα μαζί της στο Λονδίνο, όπου Γιώργος, ο Γιάννης Κακούρης.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στα πάτρια εδάφη, έρχεται αντιμέτωπη ανάμεσα στο παραδοσιακό το οποίο αντιπροσωπεύουν οι μόνιμοι κάτοικοι του χωριού και το πρωτοποριακό, που φέρει το εγκατεστημένο κοινόβιο χίπηδων. Η Υπατία θα έρθει αντιμέτωπη με μία φρικτή δολοφονία που θα της αλλάξει τη ζωή. Στα Μάταλα θα γνωρίσει και τον Χάρι, επίσης γιατρό από την Αγγλία, ο οποίος είναι συνεσταλμένος, αλλά και ονειροπόλος, όπου Χάρι, ο Δημήτρης Μοθωναίος. Αναμένουμε!

{https://www.instagram.com/p/Ci8PGnKLJHF/}

Η άλλη αδελφή Σταμίρη, η Ασημίνα, ή κατά κόσμον, Έλλη Τρίγγου, φέτος θα τη φωνάζουμε Θεοφανώ και θα είναι η Μάγισσα στην ομότιτλη, πολυαναμενόμενη σειρά του ΑΝΤ1 που μας έχει δώσει ήδη το trailer και μας... άνοιξε την όρεξη! Η Θεοφανώ είναι ένα κορίτσι χωρίς παρελθόν.
Από μικρό παιδί, είχε κάποια οράματα που δεν μπορούσε να ερμηνεύσει. Έντρομη μπροστά σε αυτό το μοναδικό χάρισμα, θα κάνει τα πάντα για να το κρύψει, ώστε να γλυτώσει από το στίγμα της μάγισσας…

{https://www.instagram.com/p/CttQCWgo9J8/}

Στην τηλεόραση φέτος επιστρέφει και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, τον οποίο γνωρίσαμε ως Λάμπρο Σεβαστό στις Άγριες Μέλισσες. Ο δημοφιλής ηθοποιός, λοιπόν, έρχεται στον Alpha και εισβάλει στον επόμενο κύκλο της σειράς Ο παράδεισος των Κυριών στον ρόλο του Σίμου Πολύζου. Η εμφάνισή του στο απίθανο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα για τον δεύτερο κύκλο ενθουσίασε τους φανς που ανυπομονούν να ζήσουν νέες περιπέτειες με νέα πρόσωπα.

{https://www.youtube.com/watch?v=EtfxgKrGTDM}

Τελευταία τροποποίηση στις 16.07.2023 - 20:11