Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επίσημα στο Shopping Star: Η ανακοίνωση ήρθε, οι φωτογραφίες όχι

17.07.2023
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επίσημα στο Shopping Star: Η ανακοίνωση ήρθε, οι φωτογραφίες όχι
«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι Star και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία!», διαβάζουμε στο τέλος του Δελτίου Τύπου που ενημερώνει για τα νεότερα και περιμένουμε αλλαγή στις φωτογραφίες του site γιατί εκεί, ακόμη τη Βίκυ Καγιά βλέπουμε!

Ύστερα από 7 χρόνια η Βίκυ Καγιά αποχαιρέτησε το Shopping Star και το δημοφιλές project του σταθμού έψαχνε το πρόσωπο που θα αναλάμβανε τη συνέχεια! Το βρήκε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία εγκαταλείπει (στα κρύα του λουτρού, μάλιστα) τον ΣΚΑΪ και το My Style Rocks.

Οι φήμες που ακούγονται τον τελευταίο καιρό επιβεβαιώθηκαν με την επίσημη ανακοίνωση που ήρθε από το Star τη Δευτέρα 17/7/2023.

«H μεσογειακή της ομορφιά κατέκτησε τον φωτογραφικό φακό πολύ νωρίς αλλά η πρώτη της γνωριμία με τον τηλεοπτικό φακό έγινε στο Star! Και φυσικά τη λάτρεψε και αυτός!», διαβάζουμε στο Δελτίο Τύπου που κυκλοφόρησε από τον σταθμό και συνεχίζει ως εξής:

«Το Star ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Θα είναι η οικοδέσποινα του αγαπημένου Shopping Star και θα ζήσει μαζί με τους τηλεθεατές και τις υπέροχες παίκτριες το πιο απολαυστικό, το πιο χαρούμενο, το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι μόδας! Η εντυπωσιακή Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπροσώπησε τη νέα γενιά των Ελληνίδων supermodel στα πιο λαμπερά διεθνή fashion weeks. Αυτή την τηλεοπτική σεζόν, το δικό μας top model με το πολύπλευρο ταλέντο που παρακολουθεί τη μόδα διαχρονικά σε Ελλάδα και εξωτερικό, επιστρέφει εδώ όπου ξεκίνησαν, τηλεοπτικά, όλα! Με σήμα κατατεθέν το συγκλονιστικά πανέμορφο χαμόγελό της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καθημερινά θα δίνει συμβουλές για εντυπωσιακές εμφανίσεις, θα προτείνει νέα trends, θα προσφέρει στιλιστική –και όχι μόνο- έμπνευση, θα δίνει την πιο σύγχρονη Shopping Star διάθεση! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι Star και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία!»

Τα γυρίσματα ξεκινούν άμεσα και μάλλον και κάποια επίσημη φωτογράφηση γιατί μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις, στην επίσημη σελίδα της εκπομπής βλέπουμε ακόμη φωτογραφίες της Βίκυς Καγιά.

{https://www.instagram.com/p/CuwqYVsteTV/}

Τελευταία τροποποίηση στις 17.07.2023 - 13:47