Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μέγας σάλος από την είδηση που τη θέλει να εγκαταλείπει το My Style Rocks για το Shopping Star

13.07.2023
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Βίκυ Καγιά την εποχή που συνεργάζονταν στο GNTM
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Βίκυ Καγιά την εποχή που συνεργάζονταν στο GNTM
Η Βίκυ Καγιά έφυγε από το Shopping Star (και από το Star, γενικότερα) και η Ηλιάνα Παπαγωργίου έρχεται; Αναμένεται επίσημη επιβεβαίωση, όμως, όλα δείχνουν πως προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε!

Δεν πέρασαν τρεις μέρες από το επίσημο "αντίο" της Βίκυς Καγιά στον κόσμο του Shopping Star, ύστερα από 7 χρόνια και λέγεται ευρέως ότι η Ηλεάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται ήδη με το ένα πόδι στο Star για να πάρει τη σκυτάλη στην παρουσίαση του εξαιρετικά δημοφιλούς τηλεοπτικού project.

Αυτό, βέβαια, έρχεται με παρασκήνιο γιατί η Ηλεάνα, που, για την ιστορία, συνυπήρξε στο GNTM με τη Βίκυ Καγιά, βρισκόταν ήδη στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks του ΣΚΑΪ το οποίο, αν επιβεβαιωθούν οι φήμες, θα αφήσει στα κρύα του λουτρου΄.

Η ίδια ακόμη δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη την είδηση, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» του OPEN τα χέρια έχουν δοθεί και τα γυρίσματα ξεκινάνε την ερχόμενη εβδομάδα.

«Να πούμε μία τηλεοπτική είδηση που σπαρταράει, τρέχει και θα τη μάθετε πρώτοι από εδώ. Αποκλειστικά, λοιπόν, σας λέμε, εδώ στο “Καλοκαίρι Yes” ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει κλείσει και είναι οριστικό, ότι ξεκινάει γυρίσματα την επόμενη εβδομάδα για το Shopping Star», είπε η Φελίσια Τσαλαπάτη στον αέρα του Open.

Βόμβα: O ΣΚΑΙ έκλεψε την "Ωραία" Έλενα Χριστοπούλου από το STAR!

«Καυτό» το νέο, «καυτή» και η συνέχεια που αναμένεται, ειδικά εξαιτίας της προϊστορίας των δύο γυναικών που, εξ όσων λέγεται, δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις ούτε κατά τη διάρκεια, ούτε και μετά τη συνεργασία τους στο GNTM, ενώ ως κερασάκι στην τούρτα να βάλουμε και το γεγονός ότι μάνατζερ της Ηλεάνας είναι η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία επίσης δεν έχει τις καλύτερες σχέσης με τη Βίκυ Καγιά και για την οποία η μέχρι πρότινος παρουσιάστρια του Shopping Star είχε πει πως «Όποιος φεύγει από το Star δεν επιστρέφει στο Star».

Η Έλενα Χριστοπούλου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τους συνοδούς τους κάνουν βόλτα στο Κολωνάκι | Marie Claire | Ό,τι έχει σημασία για τις γυναίκες

Για να δούμε, λοιπόν, μήπως μιλάμε για διπλή επιστροφή. Λες μαζί με την Ηλεάνα να φύγει και η Έλενα από το ΣΚΑΪ; Πληροφορίες θέλουν το κανάλι του Φαλήρου να θέλει τη Χριστοπούλου τόσο για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά ξανά αλλά και για κριτή του My Style Rocks. Φαίνεται, όμως ότι στα χρήματα δεν τα βρίσκουν και (ειδικά μετά τις τελευταίες πληροφορίες) η απορία γεννιέται εύλογα: Μήπως η επιστροφή στο Star είναι διπλή; Αναμένουμε νεότερα!

Τελευταία τροποποίηση στις 13.07.2023 - 15:34