Σασμός: Ένας γάμος, ένας φόνος, ένα τροχαίο, ένα καρδιακό επεισόδιο... Ένα φινάλε με τα όλα του απόψε

13.07.2023
Σασμός: Ένας γάμος, ένας φόνος, ένα τροχαίο, ένα καρδιακό επεισόδιο... Ένα φινάλε με τα όλα του απόψε
Κλείνει απόψες (13/7/2023) ο δεύτερος κύκλος του Σασμού και το «ραντεβού τον Σεπτέμβρη» αναμένεται να δοθεί με μεγάλη ένταση.

Τελευταίο επεισόδιο και για τον Σασμό σήμερα και, σύμφωνα με τη γεύση που πήραμε από το διπλό trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και οι ανατροπές... απανωτές!

Και τι δεν θα δούμε απόψε!

Ας ξεκινήσουμε από τα ευχάριστα που φέρνουν την Αργυρώ και τον Αστέρη στην εκκλησιά. Το αγα΄πημένο ζευγάρι ενώνεται με τα δεσμά του γάμου προσφέροντας στους φανς τους, επιτέλους, λίγη χαρά, όμως αυτή δεν θα κρατήσει για πολύ γιατί από τη στιγμή που θα βγουν από την εκκλησία θα βρεθούν σε έναν κόσμο τελείως διαφορετικό από αυτό που είχαν αφήσει μπαίνοντας. Αυτά, όμως θα τα δούμε στον επόμενο κύκλο!

σασμοσ.-1.jpg

Παράλληλα με τον γα΄μο εξελίσσονται και όλες οι υπόλοιπες ιστορίες της σειράς. Ο Νικηφόρος ακούει τη Βασιλική και την Καλιόπη να μιλούν για Μαθιό και τον Στεφανή και μαθαίνει επιτέλους ποιος σκότωσε τον πατέρα του. Η οργή του τον τυφλώνει και τρέχει να βρει τον άνθρωπο που θεωρεί πατέρα του (που είναι και ο βιολογικός του πατέρας, μάλιστα, αλλά αυτό κανείς από τους δυο δεν το ξέρει ακόμη) για να τον σκοτώσει. Το όπλο το σηκώνει, όπως βλέπουμε στο trailer αλλά τη συνέχεια θα τη μάθουμε του χρόνου.

Σασμός: Ξαφνική αποχώρηση ηθοποιού πριν από τον τρίτο κύκλο - Ήταν σοκ και για την ίδια

Στο μεταξύ, η Βασιλική τρέχει με το αυτοκίνητο για να σταματήσει το κακό αλλά στον δρόμο έχει ένα δυστύχημα που δεν την αφήνει να φτάσει στο σημείο συνάντησης των δύο αντρών της ζωής της. Πόσο σοβαρό είναι το αυτοκινητιστικό της Βασιλικής; Του χρόνου η απάντηση και σ' αυτή την ερώτηση.

Η Καλιόπη μένει πίσω αλλά παθαίνει καρδιακό επεισόδιο στη σκέψεη και μόνο ότι ο γιος της μπορεί να σκοτωθεί από στιγμή σε στιγμή!

Φυσικά έχουμε εξελίξεις και στο «μέτωπο» του Φαρμάκη, τον οποίο τελικά σκοτώνει ο Παύλος, όπως του το ζητά σε μια σκηνή που αναμένεται να ταράξει κόσμο και κοσμάκη!

Σασμός: Ο Αστέρης παίζει με τον γιο του και το Twitter "λιώνει" - Έχουμε κι άλλες χαρές, όμως

σασμοσ---δ.αλεξανδρής-2.jpg

Αιματοβαμμένο το φινάλε στον Σασμό και οι χαρές του Αστέρη με την Αργυρώ μάλλον θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα.

Ιδού τα δύο trailer που κυκλοφορούν και μετράμε αντίστροφα για το «καλό καλοκαίρι» και από τον Σασμό, με αρκετούς ηθοποιούς να τον αποχαιρετούν οριστικά.

{https://www.youtube.com/watch?v=4if542yjM44&t=25s&ab_channel=AlphaTVGreece}

{https://www.youtube.com/watch?v=tGM0zkAht1U&t=1s&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 13.07.2023 - 12:57