Σασμός: Ξαφνική αποχώρηση ηθοποιού πριν από τον τρίτο κύκλο - Ήταν σοκ και για την ίδια

21.06.2023
Σασμός: Ξαφνική αποχώρηση ηθοποιού πριν από τον τρίτο κύκλο - Ήταν σοκ και για την ίδια
Η δημοφιλής σειρά του Alpha ολοκληρώνει, σε λίγο, τον δεύτερο κύκλο της, όμως, στον επόμενο, δεν θα συνεχίσουν όλοι οι πρωταγωνιστές.

Η σειρά Σασμός πήρε το πράσινο φως για την τρίτη σεζόν, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα μεταφερθεί πολλά χρόνια μπροστά (και όχι ως prequel όπως είχε αναφερθεί εξαρχής) με βασικό πρωταγωνιστή τον μικρό Πετρή, που θα έχει μεγαλώσει πια και θα θυμάται, και θα μοιράζεται με άλλους την ιστορία της οικογένειάς του!

Στον επόμενο κύκλο, όμως, όπως είναι φυσικό, δεν θα ακολουθήσουν όλοι οι πρωταγωνιστές και πρόσφατα είχαμε μια αποκάλυψη για έναν ρόλο που ολοκληρώνει το ταξίδι του σε αυτό, τον δεύτερο κύκλο.

Σασμός: Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου

Ο λόγος για την Άσπα, την οποία ερμηνεύει η Βέρα Μακρομαρίδου, η οποία μίλησε για το θέμα αυτό (μεταξύ άλλων) στην εκπομπή του Open "Ποιος είναι πρωινιάτικα;" και αποκάλυψε πως δεν θα συνεχίσει στον επόμενο κύκλο, πράγμα, όμως που κι εκείνη πρόσφατα το έμαθε. "Φρέσκο νέο", χαρακτήρισε την είδηση που έλαβε πως ολοκληρώθηκε ο κύκλος της στη σειρά.

{https://www.instagram.com/p/CsTpnFsqMHo/}

"Είναι ένα σοκ, αλλά θεωρώ ότι όλα είναι για καλό", είπε η ηθοποιός, εξηγώντας πως "έτσι λειτουργεί η μυθοπλασία", ενω δεν έκρυψε ότι φοβάται για το επόμενο βήμα μετά την Άσπα. "Καταρχάς, φοβάμαι πότε και αν θα έρθει", είπε η Βέρα Μακρομαρίδου υπογραμμίζοντας πως μέχρι να πέσουν οι υπογραφές τίποτα δεν είναι κλεισμένο, ενώ παραδέχτηκε ότι θα ήθελε κάτι διαφορετικό για το επόμενο βήμα της. Με το καλό!

Η ίδια η ηθοποιός έχει πει το δικό της "αντίο" στην Άσπα της μέσα από μία ανάρτηση πριν από μερικές μέρες, την οποία χαρακτήρισε "ένα μεγάλο κεφάλαιο που μόνο καλά έχει να της αφήσει".

Σασμός: Αντιδράσεις προκάλεσε η νέα είδηση για τον τρίτο κύκλο της σειράς

"Αυτά τα δύο χρόνια έμαθα ότι μηχανή δε λέμε μόνο αυτό που έχει δύο ρόδες, ότι ο οπερατέρ δεν είναι το ίδιο με τον κάμεραμαν, έμαθα να μη σκύβω πάντα όταν μιλάω σοβαρά, να μην ακουμπάω σε κουφώματα, να κλείνω τις πόρτες πίσω μου χωρίς να με κρύβουν, να μη μιλάω δυνατά γιατί έχουμε μικρόφωνα και πως ο ήλιος είναι το καλύτερο φως. Πέρα από αυτά έμαθα να αποδίδω σε ταχύτητα και πίεση με χιονιά ή καύσωνα. Αλλά πάνω από όλα έμαθα πως είναι 50 άνθρωποι να γίνονται αναπόφευκτα οικογένεια", διαβάζουμε στη λεζάντα πριν από τα "ευχαριστώ" της σε συγκεκριμένους ανθρώπους.

"Αντίο Ασπούλα ! Σε χαιρετώ γεμάτη", γράφει η ηθοποιός πριν από ένα χιουμοριστικό υστερόγραφο και ένα "Εις το επανιδείν".

"Ευχαριστώ που με τον Σασμό, έμαθαν όλοι οι συγγενείς μου τι δουλειά κάνω", διαβάζουμε και αποχαιρετούμε κι εμείς με ε΄να χαμόγελο.

{https://www.instagram.com/p/CtjnCM1IRZ5/}

Τελευταία τροποποίηση στις 21.06.2023 - 13:52