Μαύρο Ρόδο: Η αποκάλυψη για το φύλο του ολόφωτου μωρού και ο τρόπος με τον οποίο έρχονται ξανά κοντά Πέτρος και Ελισάβετ

21.06.2023
Μαύρο Ρόδο: Η αποκάλυψη για το φύλο του ολόφωτου μωρού και ο τρόπος με τον οποίο έρχονται ξανά κοντά Πέτρος και Ελισάβετ
Οδεύουμε προς το τέλος της σεζόν και του πρώτου και μοναδικού κύκλου της δραματικής σειράς του Mega και τα spoilers (έστω) φέρνουν λίγο φως στη γενική μαυρίλα.

Ελισάβετ και Πέτρος βρίσκονται ακόμη στα μαχαίρια αλλά φτάνει η στιγμή της συγνώμης, της συγχώρησης και της νέας σελίδας, που όμως θα προκύψει μέσα και από κηδείες.

Προς το παρόν, είχαμε και την πρώτη γενναία κόντρα μεταξύ Λευτέρη και Πέτρου οι οποίοι από σύμμαχοι και κολλητοί φίλοι προέκυψαν ορκισμε΄νοι εχθροί, μέχρι να τα ξαναβρούν, έστω.

{https://twitter.com/Georgiam1127/status/1671309475259580416}

Το Μαύρο Ρόδο στις Μαίρες του Mega: Η σκηνή με τις απίθανες ατάκες για το φιλί Πέτρου - Ελισάβετ

Η Αλεξία μαθαίνει ότι ο Βίκος είναι γιος της Φιλαρέτης και του γαμπρού του Ζαμάνου και, προφανώς, έρχεται η στιγμή που του το λέει, τη στιγμή που ο ίδιος έχει ξεκινήσει να δηλητηριάζει σιγά σιγά τον πατέρα της και τη στιγμή που έχουμε ξεχα΄σει το κεφάλαιο "Κύρα". Πού είναι, άραγε, η γιαγιά Κύρα, οέο;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα πάντως, η Κύρα επιστρέφει (από πού άραγε;) και συνεργάζεται με τον Θέμη (άρα εκείνος δεν πεθαίνει τελικά) εναντίον του Βίκου, τον οποίο κυνηγούν όλοι και η μητέρα του (ναι, η Φιλαρέτη μαθαίνει την αλήθεια, τελικά) τον κρύβει στο μοναστήρι.

{https://twitter.com/sakishavana/status/1671423807779745792}

Αλλο spoiler που δίνει το περιοδικό TV24, πάντως, θέλει την Ελισάβετ να έχει ακόμη ένα ιατρικό απρόοπτο που στο τέλος θα τη φέρει κοντά στον Πέτρο στον οποίο θα αποκαλύψει ότι το παιδί που περιμένει είναι κορίτσι και έχοντας χάσει, στο μεταξύ, και την Αυξεντία, οι δυο τους θα σμίξουν ξανά πράγμα που δεν μπορεί να αντέξει ο Γεράσιμος, ο οποίος βάζει τέλος στη ζωή του!

Εν αναμομή επιβεβαίωσης καθώς το τέλος τη σεζόν πλησιάζει.

Το Μαύρο Ρόδο έχει επιτέλους Happy End - Η Ελισάβετ χωρίς το ράσο στην αγκαλιά του Πέτρου

Προς το παρόν, πάντως, από τα "προσεχώς" που είδαμε στο τέλος του χθεσινού επεισοδίου, προκύπτει ότι η Πολυξένη έσπρωξε την Αυξεντία η οποία φαίνεται ότι χτύπησε το κεφα΄λι της. Η σύμπτωση με την κίνηση αυτή της Πολυξένης που φαίνεται ότι θα οδηγήσει στον θάνατο και την Αυξεντία, η οποία θυμίζουμε ότι είναι αδελφή της μητέρας της Ελισάβετ, η οποία επίσης πέθανε από σπρώξιμο της ίδιας γυναίκας, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους φανς!

{https://twitter.com/ELPIDAK97851469/status/1671264473515175936}

Ιδού το trailer για το σημερινό επεισόδιο (21/6/2023):

{https://www.youtube.com/watch?v=K6vljL8c5T4&ab_channel=MEGATV-OFFICIAL}

Τελευταία τροποποίηση στις 21.06.2023 - 15:06