Με μεσημεριανή εκπομπή η Ιωάννα Μαλέσκου; Το ρεπορτάζ για τη μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση

21.06.2023
Με μεσημεριανή εκπομπή η Ιωάννα Μαλέσκου; Το ρεπορτάζ για τη μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση
Έχοντας μείνει μία τηλεοπτική σεζόν "εκτός" και κρατώντας το νεογέννητο παιδάκι της στην αγκαλιά της, η Ιωάννα Μαλέσκου λέγεται ότι είναι έτοιμη για τη μεγάλη επιστροφή.

Λίγους μήνες αφού έγινε μητέρα για πρώτη φορά οι φήμες θέλουν την Ιωάννα Μαλέσκου έτοιμη να επιστρέψει στην ενεργό, τηλεπτική δράση με την πυξίδα να δείχνει προς Open μεριά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, όπως αυτό προβλήθηκε στο «Happy Day», η παρουσιάστρια βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη και το OPEN προκειμένου να αναλάβει μία μεσημεριανή εκπομπή του σταθμού. Η Μάριον Μιχαλιδάκη που βρίσκεται σε αυτό το πόστο λέγεται ότι ολοκληρώνει τον κύκλο της στον σταθμό της Παιανίας.

Η Ιωάννα Μαλέσκου νύφη: Οι πρώτες φωτογραφίες και ο γαμπρός στο background

Για τη θέση αυτή είχαν ακουστεί αρκετά ονόματα, όμως αυτό της Ιωάννας Μαλέσκου έπεσε πολύ "βαρύ" στο τραπέζι. Ο Νίκος Κοκλώνης ως παραγωγός, και η Ιζαμπέλα Σασλόγλου ως διευθύντρια προγράμματος του σταθμού, φαίνεται ότι "κλείνουν" τη μεσημεριανή ζώνη για την επόμενη σεζόν.

Όσο για τα άτομα που θα την πλαισιώσουν, εφόσον βέβαια, επιβεβαιωθεί η είδηση; Ακόμη είναι πολύ νωρίς και δεν υπάρχει ούτε κάποιο στοιχείο. Αναμένουμε.

Προς το παρόν η Ιωάννα Μαλέσκου ζει την απόλυτη προσωπική ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της, Κωνσταντίνου Δανιά και έχοντας στην αγκαλιά την κορούλα τους, την οποία υποδέχτηκαν στις 5 Μαΐου.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.06.2023 - 17:56