Η Ιωάννα Μαλέσκου νύφη: Οι πρώτες φωτογραφίες και ο γαμπρός στο background

01.05.2023
Η Ιωάννα Μαλέσκου νύφη: Οι πρώτες φωτογραφίες και ο γαμπρός στο background
Πανευτυχής και πανέμορφη, ντυμένη στ' άσπρα υποδέχτηκε τον Μάιο η Ιωάννα Μαλέσκου και μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της.

Λίγο πριν υποδεχτούν το πρώτο του παιδάκι, η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς παντρεύτηκαν, μυστικά, με πολιτικό γάμο πριν από έναν μήνα και η παρουσιάστρια μας δίνει μια πρώτη γεύση από τις χαρές τους.

Με αφορμή την Πρωτομαγιά, η Ιωα΄ννα Μαλέσκου μοιράστηκε 6 φωτογραφίες από τον γάμο της, σε μιά από τις οποίες διακρίνεται και ο γαμπρός στο βάθος. Ο γοητευτικότατος 37χρονος εκπαιδευτής σκύλων διατηρεί πολύ χαμηλό προφίλ στα social media της αγαπημένης του ενώ στα δικά του οι αναρτήσεις του αφορούν στο επάγγελμά του και στην αγάπη του για τις enduro μηχανές!

maleskou_2.jpg

Ντυμένη στα λευκά, λαμπερή και χαμογελαστή η Ιωάννα Μαλέσκου ποζάρει για τον φακό και εύχεται σε όλο τον κόσμο. «"Ανθισμένες καρδιές", όπως η φύση που υποδέχεται την Άνοιξη ! Ευλογία ! 🤍💙💍🧿🙏🌷🌸 Καλό μήνα, με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας 🙏☺️», διαβάζουμε στη λεζάντα και βλέπουμε την κοιλίτσα της σε όλο το μεγαλείο. Η κόρη του ζεύγους καταφθάνει πολύ σύντομα, εξάλλου.

maleskou-4.jpg

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντι΄νος Δανιάς είναι ζευγάρι εδώ και περίπου δυο χρόνια όμως έχουν κρατήσει τη σχέση τους μακριά απο΄ τα φώτα της δημοσιότητας.

maleskou-3_1.jpg

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε, η Ιωάννα εξέφρασε την επιθυμία της το κοριτσάκι να μοιάσει στον μπαμπά της καθώς, όπως είπε "Ο σύντροφός μου είναι κούκλος". Με το καλό να έρθει το παιδάκι τους!

{https://www.instagram.com/p/CrsoDoRIj1V/}
Τελευταία τροποποίηση στις 01.05.2023 - 14:00