Παντρεύτηκε η Ιωάννα Μαλέσκου: Το αποκάλυψε από χθες αλλά ουδείς το κατάλαβε

30.03.2023
Παντρεύτηκε η Ιωάννα Μαλέσκου: Το αποκάλυψε από χθες αλλά ουδείς το κατάλαβε
(photos: @ioannamaleskou)
Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, η Ιωάννα Μαλέσκου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Δανιά, με πολιτικό γάμο.

Οι φήμες ήθελαν τον πολιτικό γάμο του ζευγαριού να γίνεται αύριο, Παρασκευή, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του okmag.gr η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνστανίνος Δανιάς παντρεύτηκαν σήμερα, Πέμπτη, στο δημαρχείο της Ραφήνας.

Ακόμη η παρουσιάστρια δεν έχει μοιραστεί κάποια εικόνα ή ανάρτηση όμως αν προσέξει κανείς τι είπε χθες βράδυ σε εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε μπορεί να διακρίνει πως κάτι είχε αποκαλύψει!

"Θα παντρευτούμε πολιτικό πολύ άμεσα", είπε στις κάμερες η Ιωάννα Μαλέσκου που βρέθηκε στα εγκαίνεια το νέου καταστήματος Abuelο στο Κολωνάκι. Το "πολύ άμεσα" σήμαινε"αύριο", τελικά!

"Για τον θρησκευτικό δεν ξέρω να σου πω γιατί πρέπει να συναινέσουν και οι δύο σε αυτό. Κάποια στιγμή θέλουμε να γίνει και αυτό", συνέχισε η Ιωάννα απαντώντας σε ερωτήσεις ενώ πόζαρε πανευτυχής, και απαστράπτουσα, για τον φωτογραφικό φακό.

Όσο για το σε ποιον θα ήθελε να μοιάσει το παιδί; Η Ιωάννα είναι κάθετη: «Αν με ρωτούσες για εξωτερική εμφάνιση θα σου έλεγα να τα πάρει όλα το μωρό από εκείνον. Ο σύντροφός μου είναι κούκλος. Να πάρει την αγάπη που έχει, τον καλό χαρακτήρα, τη μόνιμη δραστηριότητα και κίνηση, να στύβει και την πέτρα».

maleskou-2.jpg

maleskou.jpg

Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ιωάννα Μαλέσκου, Ελένη Τσολάκη

maleskou-3.jpg

Με τον Νεκτάριο Σκαμνάκη

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς πολύ σύντομα θα γίνουν γονείς και, όπως αποκα΄λυψε πρόσφατα η μέλλουσα μαμά, περιμένουν κοριτσάκι. Με το καλό!

Η σχέση της παροσιάστριας με τον γοητευτικότατο, 37χρονο εκπαιδευτή σκύλων [φωτό κάτω] μετρά δυο χρόνια, και οι δυο τους έχουν καταφέρει να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Με τις τελευταίες, ευχάριστες εξελίξεις αυτό κάπως άλλαξε και τώρα πια, δεν θα ήταν απίθανο να δούμε μια "επίσημη" κοινή τους φωτογραφία, ή ίσως κάποια οικογενειακή; Θα δείξει.

{https://www.instagram.com/p/CqLxTbdss_U/}

Τελευταία τροποποίηση στις 30.03.2023 - 14:56