Emily Ratajkowski: Φιλήθηκε με τον Harry Styles και τώρα εκλιπαρεί τη φίλη της (και πρώην του), Olivia Wilde να τη συγχωρήσει 

30.03.2023
Emily Ratajkowski: Φιλήθηκε με τον Harry Styles και τώρα εκλιπαρεί τη φίλη της (και πρώην του), Olivia Wilde να τη συγχωρήσει 
(photo: @emrata)
Η Emily Ratajkowski εθεάθη να φιλιέται με τον Harry Styles σε video που έγινε viral, προκαλώντας σάλο αφού ο τραγουδιστής είναι ο πρώην της Olivia Wilde η οποία, παρεμπιπτόντως, είναι φίλη της Emily. Όπως είναι φυσικό, το μοντέλο εκλιπαρεί πλέον την Wilde να τη συγχωρήσει.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το Σαββατοκύριακο, η Daily Mail δημοσίευσε βίντεο με τον νικητή των Grammy και το μοντέλο σε ερωτικές περιπτύξεις σε δρόμο του Τόκιο. Η λεπτομέρεια είναι ότι η Ratajkowski είναι φίλη της Wilde η οποία είχε δεσμό δύο χρόνια με τον Styles. Και πλέον η Emily, σύμφωνα με πηγή του Page Six, «εκλιπαρεί τη φίλη της για συγχώρεση».

«Αυτό είναι προδοσία», λέει η πηγή.

Μόλις πριν από εβδομάδες, η Wilde και η Ratajkowski φωτογραφήθηκαν παρέα στο Vanity Fair Oscars 2023, μαζί με το μοντέλο Adwoa Aboah. Και τον περασμένο Ιούνιο, οι δυο του κάθισαν η μια δίπλα στην άλλη στο VIP τμήμα στη συναυλία του Styles στο Παρίσι, όπου εθεάθησαν να χορεύουν μαζί.

Η Emrata υπερασπίστηκε, μάλιστα, την Wilde όταν αντιμετώπισε κριτική για τη σχέση της με τον Styles ενώ προωθούσε την ταινία της «Don't Worry Darling», λέγοντας ότι ένιωθε «προστατευτική» με την ηθοποιό και σκηνοθέτιδα.

Από την πλευρά της η Wilde δεν θέλει να έχει καμία σχέση με την ιστορία γύρω από τις περιπτύξεις του πρώην της και της φίλης της. «Μένει μακριά και είναι υπεράνω», λέει μια πηγή προσθέτοντας «Εστιάζει στα παιδιά της και στη δουλειά της. Δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτό το χάος».

Ο Styles και ο Wilde χώρισαν τον Νοέμβριο μετά από σχεδόν δύο χρόνια σχέσης.

Η Wilde, βρίσκεται επί του παρόντος σε μια σφοδρή διαμάχη για την κηδεμονία των παιδιών της με τον πρώην αρραβωνιαστικό της Jason Sudeikis. Μάλιστα ο ηθοποιός είχε παραδώσει με αντιπρόσωπο δημόσια τα δικαστικά έγγραφα για την επιμέλεια των παιδιών του στην Wilde, ενώ εκείνη βρισκόταν στην σκηνή παρουσιάζοντας την ταινία της «Don’t Worry Darling».

Olivia Wilde: Απαντά στις κατηγορίες της νταντάς της για το διαζύγιο με τον Jason Sudeikis, κάνοντας λόγο για μισογυνισμό