Olivia Wilde: Απαντά στις κατηγορίες της νταντάς της για το διαζύγιο με τον Jason Sudeikis, κάνοντας λόγο για μισογυνισμό

21.10.2022
Olivia Wilde: Απαντά στις κατηγορίες της νταντάς της για το διαζύγιο με τον Jason Sudeikis, κάνοντας λόγο για μισογυνισμό
Η Olivia Wilde βιώνει μια περίοδο που μάλλον θα προτιμούσε να ξεχάσει, ειδικά από τη στιγμή που το "δράμα" της εκτυλίσσεται δημόσια. Ωστόσο, προχωρά δυναμικά εν μέσω της υπόθεσης επιμέλειας των παιδιών της με τον πρώην σύζυγό της Jason Sudeikis και των συνεχών καταγγελιών από την πρώην νταντά της.

Η νταντά του πρώην ζευγαριού δήλωσε στην Daily Mail για το πώς η Olivia Wilde εγκατέλειψε τον Jason Sudeikis «Το πρωί της 9ης Νοεμβρίου, όταν επέστρεψα από το Σαββατοκύριακο, ο Sudeikis έκλαιγε πολύ, έκλαιγε και έκλαιγε. Δεν ήξερα τι είχε συμβεί. Αφού ετοίμασα τα παιδιά, ο Jason ανέβηκε πάνω και έπινε καφέ. Έκλαιγε και ήταν χάλια και έλεγε "Μας παράτησε! Μας παράτησε". Ήταν εκτός ελέγχου. Δεν ήξερα τι να πω. Ήταν τόσο συντετριμμένος», Και μάλιστα μιλώντας για τα όσα της εκμυστηρεύθηκε η Wilde για το πώς ξεκίνησε η σχέση της με τον Styles: «Άρχισε να μου λέει λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον Harry Styles και είπε ότι εκείνη έκανε την πρώτη κίνηση. Τον φίλησε σε ένα από τα δείπνα που είχαν για το καστ της ταινίας».

Στη εκδήλωση του ELLE Women in Hollywood την περασμένη Δευτέρα, η 38χρονη σκηνοθέτις και ηθοποιός μοιράστηκε αυτό που είχε στο μυαλό της εκείνη την ημέρα: «Ας το παραδεχτούμε, δεν είναι πάντα εύκολο να συνεχίσεις», είπε σε ομιλία της στην εκδήλωση. «Στην πραγματικότητα, μερικές φορές είναι δελεαστικό να απαλλαγούμε από τη φλεγόμενη κόλαση του μισογυνισμού που ορίζει αυτή τη βιομηχανία και να πούμε, “Καληνύχτα, καλή τύχη, προτιμώ να φάω γυαλιά για τα προς το ζην”».

Η Olivia Wilde αποκαλύπτει τη σχέση της με τον Harry Styles: «Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ»

Ενώ τα όσα λεει η νταντά φέρονται να αμφισβητούν το χρονοδιάγραμμα της πορείας της σχέσης της Wilde με τον νυν σύντροφό της Harry Styles, η αλήθεια είναι ότι εξακολουθεί να υπάρχει ένας τόνος μισογυνισμού στην ιστορία. Αν το θέμα αφορούσε ένα διάσημο άνδρα, το πιθανότερο είναι η υπόθεση να είχε αποσυρθεί γρήγορα από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά για την Wilde, συνεχίζεται. Ωστόσο, η ηθοποιός σημειώνει ότι είναι «ενεργοποιημένη» από τη μάχη που έχει μπροστά της και «παρακινείται να συνεχίσει να παλεύει μέσα από τη φωτιά της κόλασης». Παρόλο που αναφέρεται κυρίως στην επαγγελματική της ζωή (για το Don't Worry Darling και την κριτική που δέχθηκε ως γυναίκα σκηνοθέτης), αυτή η ομιλία σίγουρα δίνει το στίγμα για αυτό το οποίο αντιμετωπίζει στα παρασκήνια.

Olivia Wilde: Ποζάρει τόπλες στο εξώφυλλο του Elle και συμβουλεύει: «Όχι μ… στη ζωή μας»

Η Wilde ακούγεται σαν να είναι έτοιμη να εναντιωθεί στους ισχυρισμούς της νταντάς και να κερδίσει αυτόν τον γύρο. «Ανεξάρτητα από το πόσο η πατριαρχία βασίζεται σε εμάς με στόχο να περιορίσουμε η μια την άλλην και να αποδυναμώσουμε τη συλλογική μας ισχύ, πρέπει να αντισταθούμε στην παρόρμηση να παίξουμε με τους κανόνες που εξυπηρετούν τον εαυτό τους», συνόψισε. Όπως φαίνεται η Wilde έχει απόλυτη αυτοπεποίθηση στη μάχη της.