Kendall Jenner: Συνδύασε το σέξι μπικίνι της με μπότες πάνω από το γόνατο και δίχασε τα social media

21.10.2022
Kendall Jenner: Συνδύασε το σέξι μπικίνι της με μπότες πάνω από το γόνατο και δίχασε τα social media
Ο καλοκαιρινός/φθινοπωρινός καιρός έξω σε μπερδεύει. Δεν είσαι μόνη. Εννοούμε ότι φοράς ένα φούτερ πάνω από ένα φανελάκι και το κολάν σου το πρωί και έχεις ιδρώσει μέχρι το τέλος της ημέρας; Η Kendall Jenner δίνει την ψήφο της σε ένα full beach στυλ με χειμωνιάτικες ψηλές μπότες, οπότε μη μαζέψεις τα μπικίνι σου ακόμα.

Η Kendall Jenner πόζαρε με ένα ζευγάρι μπότες πάνω από το γόνατο, Biker ΙΙ από τη συλλογή του Jimmy Choo, για την καμπάνια του οίκου. Το μοντέλο φόρεσε ένα μαύρο μπικίνι, συνδυάζοντας το με τις μαύρες δερμάτινες μπότες της, δημιουργώντας ένα κλασικό μονόχρωμο συνδυασμό, τον οποίο ο Jimmy Choo περιέγραψε ως «δυναμικό ύφος σε ένα διαχρονικό στυλ». Περιττό να πούμε ότι οι fans είχαν ανάμεικτες αντιδράσεις για τη φωτογράφηση της Jenner.

«Γιατί πρέπει να είναι γυμνή;» έγραψε ένας χρήστης στα σχόλια στο Instagram. «Η τέλεια μπότα για να φορέσω με το μπικίνι μου!» αστειεύτηκε μια άλλη και ένα άλλο άτομο απλώς ρώτησε: «Γιατί είναι με τα εσώρουχά της αν πουλάει μπότες;».

Σε άλλες φωτογραφίες από την ίδια καμπάνια, η Kendall ποζάρει με φόντο τους φοίνικες του Λος Άντζελες με ένα oversized blazer σακάκι, παρόμοιο με αυτά που είχαν φορέσει πρόσφατα η Hailey Bieber και η Gigi Ηadid.