Η Αναστασία Παντούση παραδέχτηκε δημόσια τη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση και... μέχρι εκεί

21.10.2022
Η Αναστασία Παντούση παραδέχτηκε δημόσια τη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση και... μέχρι εκεί
Οι δύο ηθοποιοί είναι μαζί και υπάρχει η επίσημη επιβεβαίωση από πλευράς εκείνης. Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση είναι όντως ζευγάρι, δεν θέλουν να μιλάνε δημόσια γι' αυτό κι εμείς απαντάμε ένα ωραιότατο "Respect".

Είδαμε πρώτη φορά μαζί τους δύο ηθοποιούς (on screen, τουλάχιστον) στο Κόκκινο Ποτάμι του Μανούσου Μανουσάκη, όπου συμπρωταγωνιστούσαν και η χημεία μεταξύ τους ήταν κάτι παραπάνω από έντονη.

Φαίνεται ότι κάποιον καιρό αργότερα, η τηλεοπτική τους σχέση προχώρησε και στην πραγματική τους ζωή με κανέναν, από τους δύο, όμως, να έχει διάθεση να μιλήσει γι' αυτό δημόσια.

Πριν από μερικούς μήνες, για παράδειγμα, ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο οποίος έχει έναν γιο από τη σχέση του με τη Βανέσα Αδαμοπούλου, απέφυγε να απαντήσει σε σχετική ερώτηση λέγοντας συγκεκριμένα:

Δεν απαντώ καθόλου στην ερώτησή γιατί, πρώτον, δεν θέλω να μιλώ για τα προσωπικά μου και, δεύτερον, γιατί αναφερόμαστε και σε έναν άλλον άνθρωπο εκτός από εμένα. Δεν θεωρώ ότι είναι καλό να μιλάς για κανέναν άνθρωπο και κυρίως, για την Αναστασία, που είναι συνάδελφός μου και την αγαπώ πολύ.

Το καλοκαίρι βρέθηκαν μαζί στη συναυλία των Coldplay στο στάδιο Wembley και ήταν η πρώτη φορά που μοιράστηκαν κοινές εικόνες τους και χθες η Αναστασία παραδέχτηκε δημόσια ότι είναι μαζί. Μέχρι εκεί, όμως, και αυτό είναι απόλυτα σεβαστό.

«Είναι νομίζω επιθυμία και των δυο μας να μην προβάλλουμε τη σχέση μας. Γενικότερα δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να προβάλλουμε την προσωπική μας ζωή. Δεν κρύβω κάτι αλλά δεν έχω και την ανάγκη να ανακοινώσω κάτι. Όλα είναι μια χαρά», είπε η Αναστασία Παντούση, το παραθέτουμε και βάζουμε εδώ την τελεία.

Φέτος, πάντως, το πρωταγωνιστικό ζευγάρι της σειράς εποχής του Open έχει επιστρέψει στη μικρή οθόνη με τον δεύτερο κύκλο και τη συνέχεια της ιστορίας.