Η Olivia Wilde και ο Harry Styles δεν είναι πια μαζί. "Διάλειμμα" ή οριστικός χωρισμός; Θα φανεί

21.11.2022
Η Olivia Wilde και ο Harry Styles δεν είναι πια μαζί. "Διάλειμμα" ή οριστικός χωρισμός; Θα φανεί
Φαίνεται ότι η πιο δραματική σχέση της δεκαετίας του 2020 μπορεί να έφτασε στο τέλος της. Ο Harry Styles και η Olivia Wilde χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης, σύμφωνα με πληροφορίες του People.

Πιο συγκεκριμένα, η πηγή του People ανέφερε ότι το ζευγάρι απλώς «κάνει ένα διάλειμμα», αλλά μετά από όλο το δράμα που πέρασε, δεν είναι σαφές εάν το διάλειμμα θα καταλήξει να είναι μόνιμο ή όχι. Αν οι fans του Friends έμαθαν κάτι από τον Ross και τη Rachel, η σχέση φαίνεται να είναι πάνω κάτω τελειωμένη. Όπως θα έλεγε ο Ross, «Αυτό, για μένα, είναι χωρισμός». Το Elite Daily επικοινώνησε με τους αντιπροσώπους του Styles και της Wilde για κάποιο σχόλιο, αλλά δεν έλαβε απάντηση.

Η Olivia Wilde αποκαλύπτει τη σχέση της με τον Harry Styles: «Είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ»

Το ζευγάρι ήταν μαζί από τον Ιανουάριο του 2021, όταν εθεάθησαν πιασμένοι χέρι χέρι στον γάμο ενός φίλου τους. Καθ' όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, ο Styles και η Wilde ήταν εξαιρετικά προσεκτικοί και δεν ήθελαν να δίνουν τροφή στον Τύπο. Μάλιστα ακόμη και στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα του Don't Worry Darling στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας είχαν φτάσει ξεχωριστά. Παρόλα αυτά, δεν κατάφεραν να αποφύγουν τα φώτα της δημοσιότητας και με τα όσα έγιναν στα γυρίσματα του Don't Worry Darling. Πηγές είπαν στο People, «Η πίεση του κοινού πάνω τους ήταν έντονη. Είχαν σκαμπανεβάσματα σε όλη τη σχέση τους». Θα μπορούσε να ήταν τόσο μεγάλη η πίεση που τους οδήγησε στον χωρισμό;

Υποτίθεται ότι τα διαφορετικά προγράμματά τους έκαναν να απομακρυνθούν. «Αυτός κάνει ακόμα περιοδεία και τώρα πηγαίνει στο εξωτερικό. Αυτή επικεντρώνεται στα παιδιά της και στη δουλειά της στο Λος Άντζελες», είπε μια πηγή στο People, «Είναι μια πολύ φιλική απόφαση». Παρά τον χωρισμό, το δίδυμο πάντα υποστήριζε ο ένας τον άλλον. Η Wilde εμφανιζόταν συχνά στα σόου του Styles και μάλιστα φωτογραφήθηκε φορώντας ένα μπλουζάκι Love on Tour. Τα πρώην lovebirds δούλευαν επίσης από απόσταση περνώντας ποιοτικό χρόνο μαζί στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Κάν’ το όπως η Olivia Wilde! Το μυστικό για άψογα ανορθωμένο βλέμμα θα σου πάρει μόλις 10 δευτερόλεπτα

Ο Styles έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα μεταξύ των γυρισμάτων και της περιοδείας του από τον Σεπτέμβριο του 2021. Ο τραγουδιστής του Harry's House δημοσίευσε πρόσφατα νέες ημερομηνίες συναυλιών για το 2023. «Είναι ακόμα πολύ στενοί φίλοι», είπε μια πηγή στο People. Ωστόσο «Αυτή τη στιγμή, έχουν διαφορετικές προτεραιότητες που τους κρατούν χώρια». Ίσως είναι το σωστό άτομο τη λάθος στιγμή.