Catherine Zeta-Jones: Στην τελευταία της επίσημη εμφάνιση είχε τον πιο γοητευτικό καβαλιέρο, τον γιο της Dylan

21.11.2022
Catherine Zeta-Jones: Στην τελευταία της επίσημη εμφάνιση είχε τον πιο γοητευτικό καβαλιέρο, τον γιο της Dylan
Παρά το γεγονός ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλιγουντ, η Catherine Zeta-Jones ξέρει πώς να κρατά τα παιδιά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να επιλέγει αυτή πότε πρέπει να δημοσιοποιήσει τις κοινές εμφανίσεις της οικογένειας. Πρόσφατα είχαμε μία από αυτές.

Πριν από λίγες μέρες η Zeta-Jones έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην πρεμιέρα της σειράς «Wednesday», με μια λευκή τουαλέτα από τον οίκο Maticevski, αλλά δεν ήταν μόνη της! Δίπλα στην Zeta-Jones ήταν ο 22χρονος γιος της Dylan Douglas, ο οποίος ήταν πολύ γοητευτικός δίπλα στη σούπερ σταρ μαμά του!

Η μαμά του ήταν μαγευτική στο κόκκινο χαλί με το πανέμορφο φόρεμα και τα παπούτσια Sarah Fine, αλλά εκείνος ήταν αντάξιος της λάμψης της μαμάς του με τη στυλιστική επιλογή του. Ο νεαρός ηθοποιός έφτασε με ένα άψογο, σκούρο μωβ κοστούμι, το οποίο συνδύασε με χρυσές αλυσίδες, μαύρο μπλουζάκι και τα εμβληματικά, ακατάστατα μαύρα μαλλιά του.

Ένα ξέρουμε σίγουρα, οπωσδήποτε πρέπει να βλέπουμε πιο συχνά μαζί αυτούς τους δύο στιλάτους ηθοποιούς στο κόκκινο χαλί!

Η Catherine Zeta Jones και ο Michael Douglas γιορτάζουν για 24η φορά τα κοινά τους γενέθλια και το κάνουν στον αέρα

Η Zeta-Jones δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες της, μαζί με τον γιο της με λεζάντα, «Σχετικά με τη χθεσινή νύχτα. Το «Wednesday» έκανε πρεμιέρα στο LaLaLand χθες το βράδυ. Ουάου! Tι νύχτα! Ο Dylan, ο γιος μου, περπάτησε μαζί μου στο μαύρο χαλί. Το φόρεμά μου Maticevski ήταν το ying μου στη Morticia Addams to yang μου. Και είχαμε μια «κρυστάλλινη μπάλα» που ανυπομονεί να τη δείτε όλοι. Προσοχή….. Χάρη στους @miss_kellyjohnson @brettglam @marandahair».

Η Zeta-Jones και ο Michael Douglas παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 2000 και απέκτησαν δύο παιδιά τον 22χρονο, σήμερα, Dylan και τη 19χρονη Carys.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο ETOnline, η Zeta-Jones και ο Dylan μίλησαν για το πόσο δεμένη είναι η οικογένειά τους και πώς αυτός έχει διαχωρίσει τον κόσμο της διασημότητας από τον δικό του. «Είναι απλά υπέροχο. Είμαστε μια πολύ, πολύ δεμένη οικογένεια. Ο Dylan βλέπει αυτόν τον κόσμο επειδή έχει μεγαλώσει σε αυτόν, αλλά ποτέ δεν μεγάλωσε σε αυτό το περιβάλλον», είπε η Zeta-Jones.