Σπάνιο κλικ: Ο Ντίνος Ηλιόπουλος γαμπρός στον δεύτερο γάμο

21.11.2022
Σπάνιο κλικ: Ο Ντίνος Ηλιόπουλος γαμπρός στον δεύτερο γάμο
Μία σπάνια φωτογραφία από τον δεύτερο γάμο του Ντίνου Ηλιόπουλου που έγινε το 1963, με τη σύζυγό του, Χίλντεγκαρντ Βίτσερ έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Μία σπάνια φωτογραφία από τον δεύτερο γάμο του Ντίνου Ηλιόπουλου που έγινε το 1963, με τη σύζυγό του, Χίλντεγκαρντ Βίτσερ έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Την ρετρό εικόνα μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Ελενα Μακρή-Λυμπέρη.

Στο ασπρόμαυρο κλικ βλέπουμε τον χαμογελαστό Ντίνο Ηλιόπουλο ντυμένο γαμπρό και δίπλα την πανέμορφη σύζυγό του.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε η Ελενα Μακρή-Λυμπέρη:

"Ο Ντίνος Ηλιόπουλος την ημέρα του γάμου του με την δεύτερη σύζυγο του, την αυστριακής καταγωγής Χίλντεγκαρντ Βίτσερ το 1963. Δίπλα στο ζευγάρι η αριστοκρατική μητέρα του ηθοποιού, Αθηνά Ηλιοπούλου, η μεγάλη του αδυναμία στην οποία έμοιαζε ιδιαίτερα φυσιογνωμικά. Όταν ο Ντίνος Ηλιόπουλος είχε αρρωστήσει με τύφο σε ηλικία 10 ετών και είχε μείνει κλινήρης και χωρίς τις αισθήσεις του επί σειρά μηνών η μητέρα του δεν έλειψε λεπτό από το προσκεφάλι του. Αλλά και στα χρόνια των μεγάλων επιτυχιών του δεν απουσίασε ποτέ από πρεμιέρα του. Ο Ντίνος Ηλιόπουλος και η Χίλντεγκαρντ Βίτσερ απέκτησαν δύο κόρες την Εβίτα το 1964, και την Χίλντα το 1972.

Έζησαν ευτυχισμένοι ως το τέλος της ζωής του ηθοποιού που έλεγε πως η σύζυγος του ήταν για εκείνον η γυναίκα που έλαμπε πάντοτε πάνω απ’ το κεφάλι του. Ο Ντίνος Ηλιόπουλος με την χαρακτηριστική, σπάνια, έμφυτη ευγένεια έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2001. Είχε ζητήσει στο μνήμα του να υπάρχει μια πλάκα, που αναγράφει: "Με συγχωρείτε κυρίες μου, που δεν μπορώ να σηκωθώ".