Jennifer Lopez - Ben Affleck: Οι φήμες για χωρισμό, η απάντηση και η... τσίχλα!

21.11.2022
Jennifer Lopez - Ben Affleck: Οι φήμες για χωρισμό, η απάντηση και η... τσίχλα!
Μόλις τρεις μήνες μετά τον γάμο τους και οι κακές γλώσσες θέλουν τους Bennifer να χωρίζουν ξανά και ξανά. Εκείνοι, δεν έχουν μιλήσει σχετικά, όμως με ένα βιντεάκι που μοιράστηκε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η JLo φαίνεται να δίνει την απάντησή της, τρολάροντας ταυτόχρονα τους haters με τον πιο όμορφο τρόπο. Χαλαρώστε παιδιά! Όχι μόνο δε χωρίζουν η Jen κι ο Ben, κάνουν πλακίτσα κιόλας!

Η αλήθεια είναι ότι από εκεί που τους βλέπαμε -δημοσίως- παντού και πάντα μαζί, εκεί που ακούγαμε διαρκώς την JLo να μιλά για τον έρωτά της με τον Ben Affleck και την ευτυχία της που είναι επιτέλους μαζί, εδώ και λίγο καιρό, αυτό δεν ισχύει πια. Μπορεί, όντως, έτσι να είναι τα πράγματα, όμως το συμπέρασμα που προέκυψε από μερίδα του κοινού που ακούει έντονους τους τριγμούς στα θεμέλια του γάμου τους, είναι μάλλον βιαστικό. Και η JLo σα να το υπογράμμισε με τον τρόπο της.

Μέσα στον κακό χαμό από πρόσφατα δημοσιεύματα που θέλουν τον Affleck να έχει εγκαταλείψει τη συζυγική εστία "μην αντέχοντας -μεταξύ άλλων- τον αυταρχικό τρόπο της Lopez" εκείνη μοιράστηκε ένα χαριτωμένο reel ως σταθερό ποστ στον λογαριασμό της στο Intstagram όπου δεν μιλούσε κανείς, όμως αυτό που ήθελε να πει το ακούσαμε -και το είδαμε.

"Παιδιά, τα κατάφερα, βρήκα τον άνθρωπο που με κάνει πιο ευτυχισμένο από ποτέ", ακούγεται μια φωνούλα στο soundtrack που επέλεξε η Lopez για να "ντύσει" το βιντεάκι που είδαμε, στο οποίο εκείνη κάθεται στην αγκαλιά του συζύγου της (μάλλον μέσα στο τζετ τους) και οι δυο τους κοιτάζουν τον φακό γελώντας μέχρι και παιχνιδιάρικα πονηρά.

Jennifer Lopez: Περιγράφει την πρόταση γάμου του Ben Affleck και η στάση της λέει πολλά περισσότερα

Εμείς χειροκροτούμε Bennifer και δεν αντέχουμε τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που τους συνοδεύουν. Ψηφίζουμε υπέρ του να του αφήσουμε στην ησυχία τους και αν είναι να γεράσουν μαζί ας το δούμε, αν όχι... ας πάρουν τον δρόμο τους ο καθένας και "πάμε γι' άλλα".

Βλέποντας το βίντεο αυτό, όμως, δεν μπορούμε παρά να υπογραμμίσουμε το θέμα της τσίχλας, με την οποία τον βλέπουμε διαρκώς τους τελευταίους μήνες. Ενδεχομένως να πρόκειται για τσίχλα νικοτίνης καθώς είναι γνωστή η εμμονή του με το κάπνισμα το οποίο τονίζεται ως "η μόνη κακιά συνήθεια που δεν μπορεί να του κόψει η Jennifer". Ίσως η χρήση της τσίχλας είναι η προσπάθειά του για μείωση του καπνίσματος, ίσως, απλά, του αρέσουν, οι τσίχλες. Γεγονός, πάντως, είναι πως σε κάθε του εμφάνιση πια, ο Affleck μασάει τσιχλίτσα και το καταθέτουμε απλά και μόνο ως γεγονός, αναμένοντας την επόμενη κοινή ανάρτηση ή εμφάνιση του διάσημου ζεύγους.

Ζωή Κίττα