Lionel Messi και Cristiano Ronaldo: Η κοινή πόζα που δεν ήταν τόσο κοινή τελικά, το ρεκόρ και το μυστικό της παρτίδας σκάκι που παίζουν

21.11.2022
Lionel Messi και Cristiano Ronaldo: Η κοινή πόζα που δεν ήταν τόσο κοινή τελικά, το ρεκόρ και το μυστικό της παρτίδας σκάκι που παίζουν
Οι δύο ζωντανοί θρύλοι του ποδοσφαίρου πόζαραν μαζί στον φακό της Annie Leibovitz για τη νέα καμπάνια της Louis Vuitton και "έριξαν" κυριολεκτικά το Instagram, όμως το παρασκήνιο της φωτογράφησής τους έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο Lionel Messi και ο Cristiano Ronaldo, οι δύο πιο μεγάλοι αστέρες του παγκόσμιου ποσοσφαίρου σήμερα παίζουν μια παρτίδα σκάκι επάνω σε μια βαλίτσα με το σήμα κατατεθέν σχέδιο της Louis Vuitton. Αφορμή, η πρεμιέρα του Μουντιάλ που έγινε το περασμένο Σάββατο, που θα είναι, για την ιστορία, το πέμπτο και τελευταίο και για τους δύο πρωταθλητές.

Η δημοσιοποίηση της φωτογράφησης που έγινε ταυτόχρονα από την επίσημη σελίδα του Οίκου, από τη φωτογράφο και τους ποδοσφαιριστές και όλοι μαζί έσπασαν το ρεκόρ που μέχρι πρότινος κρατούσε ένα... αβγό για την πιο δημοφιλή ανάρτηση στο Instagram.

Και εξηγούμε. Τον Ιανουάριο του 2019, δημιουργήθηκε ένας λογαριασμός στο Instagram μόνο και μόνο για να καταρρίψει την Kylie Jenner από την πρώτη θέση την οποία κατείχε για την πρώτη φωτογραφία της νοεγέννητης, τότε κόρης της (18,1 εκατομμύρια likes).

"Ας φτιάξουμε μαζί ένα παγκόσμιο ρεκόρ για να πάρουμε τα πιο πολλά like στο Instagram, και να καταρρίψουμε το σημερινό παγκόσμιο ρεκόρ που κατέχει η Kylie Jenner (18 εκατομμύρια)!", έγραφε η λεζάντα και όντως, τα κατάφεραν.. Το αυγό ξεπέρασε τα 20 εκατομμύρια Likes εύκολα (σήμερα είναι στα 55 εκατ).

Στο σήμερα, όμως όλες οι αναρτήσεις της φωτογραφίας των άσσων της Πορτογαλίας (Ronaldo) και της Αργεντινής (Messi) όμως συγκεντρώνουν πολλά παραπάνω. Σχεδόν 38 εκατομμύρια Likes ο Cristiano και περί τα 28 ο Leo, χώρια τα 5 (και βάλε) της Louis και τις 600.000 της Leibovitz... πάει η μπάνκα, τινάχτηκε στον αέρα!

Όλα ωραία μέχρι εδώ, όμως έχουμε και παρασκήνιο!

Από το γεγονός ότι ουδείς από τους δύο πρωταγωνιστές (και ανταγωνιστές για τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή, χρόνια τώρα) έχει ταγκάρει τον άλλο στο δικό του ποστ, αντιλαμβανόμαστε ότι απλά οι δυο τους μπορεί να συνυπάρχουν στο κλικ. Και κάπως έτσι είναι, όπως φάνηκε από το backstage βίντεο που έχει γίνει viral.

Σε αυτό βλέπουμε ότι ο καθένας πόζαρε χωριστά και, προφανώς, η ένθεσή τους σε κοινό κάδρο έγινε εκ των υστέρων.

Και το παρασκήνιο δεν σταματά εδώ καθώς με τη δημοσιοποίηση της πόζας οι αετομάτηδες σκακιστές αντιλήφθηκαν ότι η παρτίδα σκάκι που έχει στηθεί μπροστά τους μόνο τυχαία δεν είναι. Προφανώς από τον φόβο μην αναλυθεί η θέση των πιονιών και φανεί κάποιος πιο κερδισμένος από τον άλλο, οι άνθρωποι τους Louis Vuitton τα έστησαν με βάση μία θρυλική (για τους ειδικούς) παρτίδα.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι μεταξύ των πρωταθλητών Carlsen και Nakamura στη Νορβηγία το 2017 που έληξε με ισοπαλία σε αυτό το σημείο ακριβώς.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Louis Vuitton κάνει κάτι παρόμοιο. To 2010 η Annie Leibovitz και πάλι, είχε απαθανατίσει για χάρη της θρυλικής φίρμας τον Pele, τον Μαραντόνα και Zinedine Zidane.