Chris Hemsworth - Elsa Pataky: Η πλάκα που έκαναν στον γιο τους και προκάλεσε αντιδράσεις στα social media

01.04.2023
Chris Hemsworth - Elsa Pataky: Η πλάκα που έκαναν στον γιο τους και προκάλεσε αντιδράσεις στα social media
(photo: @chrishemsworth)
Το να γελάς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι ένας τρόπος να έρθετε κοντά και να δημιουργήσετε μοναδικές αναμνήσεις. Ωστόσο, δεν έχουν όλοι την ίδια αίσθηση του χιούμορ και μερικές φορές τα εσωτερικά αστεία της οικογένειας μπορεί να φανούν παράξενα στους άλλους.

Αυτό συνέβη με τον Chris Hemsworth και τη σύζυγό του Elsa Pataky οι οποίοι δίχασαν το κοινό μετά από μια πλάκα που έκαναν στον γιο τους. Ο Hemsworth χρησιμοποίησε το Instagram για να γιορτάσει τα ένατα γενέθλια των δίδυμων παιδιών του Tristan και Sasha. Η φωτογραφία δείχνει την ευτυχισμένη οικογένεια να στέκεται μπροστά από μια τούρτα γενεθλίων και η Elsa να σπρώχνει το κεφάλι του γιου της πάνω στην τούρτα σοκολάτας. Τα υπόλοιπα παιδιά φαίνονται να ξεκαρδίζονται ενώ ο σταρ του Thor στέκεται δίπλα τους χαμογελώντας.

{https://www.instagram.com/p/Cp_TjmPP_LW/}

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια πήραν φωτιά, με ορισμένους χρήστες να αποκαλούν τόσο τον Chris όσο την Elsa «σκληρούς». Ένας χρήστης αναρωτήθηκε: «Ποιος θέλει την τούρτα σε όλο το πρόσωπό του... δεν το νομίζω, οπότε γιατί να το κάνεις στο παιδί σου; Είναι τόσο ανούσιο».

Chris Hemsworth - Elsa Pataky: Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο τοποθέτησαν το αστέρι την κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Από την άλλη πλευρά, κάποιοι fans θεώρησαν ότι η φάρσα ήταν μια αθώα «οικογενειακή παράδοση» που δεν θα έβλαπτε το παιδί και ότι ήταν ένα«απλό χιούμορ». Ένας άλλος συμφώνησε λέγοντας: «Αυτά τα παιδιά μεγαλώνοντας θα είναι ικανά να δεχτούν ένα αστείο».

{https://www.instagram.com/p/CZeKeWjPwgt/}

Η οικογένεια Hemsworths είναι γνωστή για το περιπετειώδες πνεύμα της, με τον σούπερ σταρ μπαμπά τους να τους παίρνει συχνά στα γυρίσματα των ταινιών του αλλά και να τους προτρέπει να ασχοληθούν με αθλήματα όπως το σκι, το σνόουμπορντ, το σέρφινγκ και το jiu-jitsu. Είναι μάλιστα πολύ συχνό να κάνουν αστεία και να γελά ο ένας με τον άλλον, αλλά προφανώς δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια αίσθηση του χιούμορ.