Chris Hemsworth - Elsa Pataky: Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο τοποθέτησαν το αστέρι την κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου

11.12.2022
Chris Hemsworth - Elsa Pataky: Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο τοποθέτησαν το αστέρι την κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου
Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα και... fit ζευγάρια της διεθνούς σόουμπιζ. Ο Chris Hemsworth και η Elsa Pataky μοιράζονται πολύ συχνά κομμάτια της προσωπικής τους ζωής με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Το πιο πρόσφατο είχε γιορτινό χαρακτήρα αλλά πάντα μέσα σε mood... γυμναστικής!

Κατά τη διάρκεια της περιόδου των γιορτών, όλοι είναι επιρρεπείς στην υπερβολή με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Και αυτό περιλαμβάνει την προσέγγισή μας στη διακόσμηση. Είτε κρεμάμε φωτάκια, είτε δημιουργούμε ένα χριστουγεννιάτικο στεφάνι, είτε στολίζουμε ένα πανύψηλο δέντρο, υπάρχουν στιγμές που απλά πρέπει να είμαστε δημιουργικοί όσον αφορά τον τρόπο διακόσμησης.

Έχοντας αυτό κατά νου, ο Chris Hemsworth και η σύζυγός του Elsa Pataky κέρδισαν σίγουρα το διαδίκτυο με ένα πρόσφατο βίντεο που μοιράστηκε ο σταρ της Marvel, δείχνοντας πώς αυτός και η σύζυγός του κατάφεραν να βάλουν την τελευταία πινελιά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους. Μην ανησυχείς! Κανένας ήρωας της Marvel δεν τραυματίστηκε κατά τη δημιουργία αυτού του βίντεο.

Chris Hemsworth: Τα δίδυμα παιδιά του ντυμένα Thor είναι ό,τι πιο όμορφο θα δεις σήμερα

Σε ένα κλιπ που μοιράστηκε πρόσφατα ο Hemsworth στον λογαριασμό του στο Instagram, ο κινηματογραφικός Thor αποκάλυψε έναν τρόπο για να βάλει κάποιος το αστέρι της κορυφής σε ένα πανύψηλο δέντρο. Το βίντεο ξεκινά με την Pataky να στέκεται σε μια καρέκλα και να ανεβαίνει στους ώμους του συζύγου της, κρατώντας το αστέρι για την κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου τους.

Ο Hemsworth με ενθουσιασμό κατευθύνεται στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της οικογένειας, με τα μικρά παιδιά του να παρακολουθούν κάθε βήμα που έκανε. Αλλά και με την Pataky στους ώμους του, η οποία μετά βίας έφτασε στην κορυφή του δέντρου!

Τελικά, η Pataky άρπαξε το πάνω κλαδί του πανέμορφου πεύκου και το τράβηξε προς το μέρος της, στηρίζοντας το αστέρι στην κορυφή καθώς ο σύζυγός της φώναζε, «Η σπονδυλική μου στήλη!». Η σταρ τα κατάφερε και το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο για περίπου 12 χρόνια και έχει τρία παιδιά, κέρδισε ένα χειροκρότημα από όλους όσους παρακολουθούσαν.

5 ζευγάρια celebrities που γνωρίστηκαν από... προξενιό και οι όμορφες ιστορίες τους

«Πέρυσι το δοκιμάσαμε αλλά με εμένα στους ώμους της Elsa», ξεκίνησε ο Hemsworth στη λεζάντα της ανάρτησής του, προσθέτοντας «ούτε το δέντρο ή τα γόνατα (της Elsa Pataky) τα κατάφεραν. Μετά από 12 μήνες προετοιμασίας το καταλάβαμε τελικά. Ενα αστέρι γεννιέται!!» Ειλικρινά, εμείς (και η σπονδυλική μας στήλη) νιώσαμε ανατριχίλα από την ομαδική προσπάθεια του Hemsworth και της Pataky να βάλουν την τελευταία πινελιά στις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις τους. Αλλά για τον Hemsworth και την οικογένειά του, αυτή ήταν μια όμορφα αποτυπωμένη ανάμνηση διακοπών που θα λατρεύουν να βλέπουν τα επόμενα χρόνια.