Η Μαίρη Συνατσάκη επέστρεψε στο σπίτι της και μοιράζεται τα πιο τρυφερά λόγια για τον Ίαν Στρατή και την κόρη τους

11.12.2022
Η Μαίρη Συνατσάκη επέστρεψε στο σπίτι της και μοιράζεται τα πιο τρυφερά λόγια για τον Ίαν Στρατή και την κόρη τους
Πανευτυχείς η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής επέστρεψαν σήμερα στο σπίτι τους μαζί με την κόρη τους και η πρώτη ανάρτηση της νέας μητέρας μετά την "υψηλή άφιξη" συγκινεί!

Το πρώτο παιδάκι του αγαπημένου ζεύγους γεννήθηκε στις 5/12 και ήταν τότε που μάθαμε όλοι ότι επρόκειτο για ένα κοριτσάκι. Σήμερα, η τριμελής, πια, οικογένεια, άφησε το μαιευτήριο για να ξεκινήσει τη νέα της ζωή.

Η Μαίρη Συνατσάκη δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή της στην πρώτη της ανάρτηση ως μητέρα καθώς όλα πια της φαίνονται διαφορετικά.

"Βγήκαμε απο το μαιευτήριο στην Κηφισίας. Μόνο που δεν ήταν πια η Κηφισίας αυτή. Τα χρώματα αυτού του κόσμου έξω από το δωμάτιο που μείναμε τις τρεις τελευταίες ημέρες, εγώ δεν τα θυμάμαι έτσι. Ούτε ο αέρας αυτός μοιάζει με απλό οξυγόνο. Κι αυτήν την διαδρομή κανονικά θα έπρεπε να την αναγνωρίζω. Την εχώ κάνει εκατοντάδες φορές. Αλλά τώρα… Τώρα; Τώρα, ούτε ξέρω, ούτε θυμάμαι, ούτε που με νοιάζει που θα στρίψω. Δεν ξέρω τίποτα από εδώ και πέρα. Θα είναι νέα ζωή", γράφει η Μαίρη Συνατσάκη και αναφέρθηκε με ιδιαίτερη αγάπη στον σύντροφό της.

"Εσύ που μου παίρνεις τα σκοτάδια και τα φέρνεις πίσω φωτεινά @ianstratisnotofficial ♥️",γράφει για τον Ίαν της, λίγο πριν ευχαριστήσει δημόσια τους ανθρώπους του Ιασώ, τον γιατρό της και τις τρεις μαίες της, τη Σμαράγδα, τη Θάλεια και τη Σοφία της "που πλαισίωσαν αυτήν την εγκυμοσύνη με την φροντίδα τους και την ουσιαστική τους βοήθεια 9 μήνες τώρα.

Στο τέλος, ένα ευχαριστώ ακόμη στο κόσμο για τα πάνω από συγκινητικά μηνύματά τους. "Σαν να έχω μια τεράστια οικογένεια στα πέρατα της χώρας που περίμενε να λούσει με αγάπη την μικρουλένια μας. Σας ευγνωμονώ 🌻", έγραψε συγκεκριμένα η Μαίρη Συνατσάκη

Την είδηση για την εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη μοιράστηκε το ζευγάρι τον περασμένο Ιούλιο, μαζί με τις αγωνίες τους μέχρι να είναι σε θέση να την ανακοινώσουν.