Charlize Theron: Όταν η 7χρονη κόρη της την αποστόμωσε σε μια πρόσφατη κόντρα τους

12.12.2022
Charlize Theron: Όταν η 7χρονη κόρη της την αποστόμωσε σε μια πρόσφατη κόντρα τους
Η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε μια ιστορία για μια πρόσφατη βόλτα στο πολυκατάστημα Target μαζί με την 7χρονη κόρη της, η οποία προσπάθησε να κάνει μια τολμηρή επιλογή στο ντύσιμο της πριν βγει από την πόρτα

Τα παιδιά μπορούν να είναι οδυνηρά ειλικρινή και ως γονιός, πρέπει να μάθεις να το αποδέχεσαι. Θέλεις τα παιδιά σου να πουν την αλήθεια, φυσικά, αλλά γιατί να χρειάζεται να είναι τόσο πληγωμένα όταν το κάνουν; Η Charlize Theron μίλησε πρόσφατα για τη μικρότερη κόρη της August και καταλαβαίνουμε πόσο οδυνηρά ειλικρινής είναι η μικρή… καλώς ή κακώς.

Η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε μια ιστορία για μια πρόσφατη βόλτα στο πολυκατάστημα Target μαζί με την 7χρονη κόρη της, η οποία προσπάθησε να κάνει μια τολμηρή επιλογή στο ντύσιμο της πριν βγει από την πόρτα.

Συγκλονίζει η Charlize Theron: "Το παιδί μου, που νόμιζα ότι ήταν αγόρι, τελικά είναι... κορίτσι"

«Τις προάλλες είπα στο κοριτσάκι μου, το μωρό μου, που είναι άγριο, της είπα: “Πρέπει να πάμε στο Target σε 30 λεπτά, οπότε να ετοιμαστείς”», εξομολογήθηκε η Theron στο The Hollywood Reporter. «Και κατέβηκε με ένα γ… crop top. Και είπα, "Όχι, όχι, όχι, όχι, όχι. Μπορείς να φορέσεις μια ολόκληρη μπλούζα;"»

Η μικρή όμως υπερασπίστηκε τον εαυτό της και τις επιλογές της, γεγονός που έκανε τη Theron να κάνει ένα βήμα πίσω.

«Μπήκε στο αυτοκίνητο και ήταν αναστατωμένη», συνέχισε η Theron. «Και είπα, “Σταμάτα. Μην το κάνεις”. Και μου είπε “Γιατί σε στενοχωρεί τόσο πολύ το πώς εκφράζομαι;”. Και είχε δίκιο και μερικές φορές πρέπει να μπορείς να κοιτάς ένα 7χρονο και να λες "Έχεις δίκιο"».

Η Theron, η οποία είναι επίσης μαμά της 10χρονης Jackson, αποκάλυψε ότι τα παιδιά της δεν ξέρουν ακριβώς τι δουλειά κάνει. «Μέσα τους λένε “Ξέρουμε ότι δουλεύεις, αλλά δεν είμαστε 100% σίγουρες για το τι κάνεις”».

Φυσικά, η August προσθέτει σε αυτό το σχόλιό της. «Η μικρή μου λέει, “Θεέ μου, μαμά, νιώθω ότι δεν μπορείς να κρατήσεις μια δουλειά”».

Η Charlize Theron περιγράφει τη νύχτα που η μητέρα της σκότωσε τον πατέρα της

Η Jackson ντρέπεται επίσης μερικές φορές για τις διαφημίσεις Dior όπου το βασικό πρόσωπο είναι η μαμά της. «Και η μεγαλύτερη μου, είναι προ-έφηβη τώρα, οπότε υπάρχουν στιγμές, όπως όταν περπατάμε μέσα από ένα αεροδρόμιο και με βλέπει σε μια διαφημιστική πινακίδα της Dior και λέει “Θεέ μου, είσαι σε έναν τοίχο χωρίς μπλούζα, μαμά. Είναι τόσο ντροπιαστικό. Φόρεσε μια μπλούζα!” Και λέω, “Αυτό θα πληρώσει για το κολέγιο!”».

«Αλλά κατά βάθος, όπως κάθε μητέρα, θέλω απλώς να τις εντυπωσιάσω», προσθέτει.