IQ160: Ο Νίκος Κουρής, η σύζυγός του και τα βασανιστήρια από τη Σμαράγδα Καρύδη

30.03.2023
IQ160: Ο Νίκος Κουρής, η σύζυγός του και τα βασανιστήρια από τη Σμαράγδα Καρύδη
Το νέο τηλεοπτικό ζευγάρι της σεζόν μπήκε πολύ δυναμικά στο "παιχνίδι" και πέρα από τα διθυραμβικά σχόλια που έχουν λάβει από τους τηλεθεατές, δείχνουν και οι ίδιοι να απολαμβάνουν ιδιαίτερα τη συνεργασία τους.

Το πρώτο, διπλό επεισόδιο της νέας αστυκωμικής (όπως πάρα πολύ εύστοχα την έχουν χαρακτηρίσει) σειρά του Star προβλήθηκε την Κυριακή 26/3/2023 και έγινε δεκτό με απίστευτες κριτικές από το κοινό.

Η Σμαράγδα Καρύδη στον ρόλο της καθαρίστριας και μητέρας τριών παιδιών Πηνελόπης Μουρίκη ήρθε για να αναστατώσει τη ζωή του Νίκου Κουρή, a.k.a. υπαστυνόμος Αργύρης Καλατζής καθώς με το ξεχωριστό IQ160 που διαθέτει γίνεται απαραίτητη στις αστυνομικές έρευνες και οι δυο του γίνονται (προς μεγάλη στεναχώρια - αρχικά έστω) ομάδα.

Μαζί τους και η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου στον ρόλο της αρχηγού του τμήματος, Σοφίας Χαριτάκη, ο Ηλίας Μουλάς, ως υπαστυνόμος Β' Γιώργος Βλαστός, η Ελίζα Σκολίδη στον ρόλο της ανθυπαστυνόλου Δάφνης Φιλιππίδου, ο Τάσος Παλαντζίδης στον ρόλο του γείτονά της, Αιμίλιου που τη βοηθά στα πάντα, ο Χάρης Παπαδόπουλος και ο Σωτήρης Δούβρης ως Παύλος και Λαυρέντης αντίστοιχα, οι δυο πρώην σύντροφοί της και τέλος η Νέλλη Γκίνη, που θα είναι η μητέρα της Πηνελόπης, η Άσπα! Τα τρία παιδιά της Πηνελόπης ερμηνεύουν η Αγγελική Μάρκου (Μαρίνα), ο Φίλιππος Ελευθερόπουλος (Ηλίας) και η έξι μηνών Μαρία Νεαμονίτη (Στέλλα), ενώ στον ρόλο του Στέλιου, αδελφού του Αργύρη, ο Κυριάκος Σαλής.

{https://www.instagram.com/p/Cp5Rff4IQC4/}

Οι δύο πρωταγωνιστές απολαμβάνουν τη συνεργασία τους και δεν το κρύβουν. Σε μια πρόσφατη ανάρτησή της, μάλιστα, η Σμαράγδα Κα΄ρυδη αφιέρωσε στον Νίκο Κουρή μια ξεχωριστή λεζάντα πλάι σε μια παιχνιδιάρικη λήψη τους.

"Θα του κάνω κι άλλα βασανιστήρια από σήμερα και για όλες τις επόμενες Κυριακές. Θα γκρινιάζει αλλά πιστεύω θα του αρεσει. Κι ας μη το παραδέχεται 😎" γράφει η ηθοποιός και τα σχόλια έφτασαν... βροχή.

{https://www.instagram.com/p/CqQRYs6qKo-/}

Ανάμεσα τα σχόλια που είδαμε κάτω από την ανάρτηση και αυτό της συζύγου του Νίκου Κουρή, Έλενας Τοπαλίδου, η οποία, όπως φαίνεται, απολαμβάνει επίσης το χιούμορ και το vibe του τηλεοπτικού ζευγαριού.

topalidou.jpg

Και αν αναρωτιέσαι ποια είναι η Έλενα Τοπαλίδου εξηγούμε πως πρόκειται για εξαιρετική συνάδελφο των Κουρή, Καρύδη, η οποία, μάλιστα φέτος, στο πλαίσιο των βραβείων Ίρις του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου κέρδισε το βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία "Μαγνητικά Πεδία"

topalidou_1.jpg

Ηθοποιός αλλά και χορεύτρια, η Έλενα Τοπαλίδου είναι ζευγάρι με τον Νίκο Κουρή ε΄δω και 18 χρόνια και έχουν μαζί έναν γιο, τον Πέτρο.

kouris-topalidou.jpg

Έχοντας αντιμετωπίσει διατροφικές διαταραχές στη ζώη της, η Έλενα Τοπαλίδου, μιλώντας πρόσφατα στην εκπομπή Studio 4, παραδέχτηκε ότι άργησε να συμφιλιωθεί με το σώμα της, αλλά το έκανε. ”Συμφιλιώθηκα με το σώμα μου πολύ αργά στη ζωή μου, όμως πλέον ναι, μπορώ να μιλήσω για μία πολύ ισχυρή συμφιλίωση. Δηλαδή έχω δώσει τα χέρια με τον εαυτό μου”, είπε συγκεκριμένα έχοντας αφήσει πίσω της, όπως είπε, τα σκοτάδια της ζωής της.

kouris-topalidou-1.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 31.03.2023 - 07:57